M
mariuszsal
Guest
Nic tam nie widać. To są maszyny czy kontenery ?
Jak maszyny to popraw im sieciówki aby odwoływały do właściwych i aktywnych switchy.
Jak maszyny to popraw im sieciówki aby odwoływały do właściwych i aktywnych switchy.
Hej, sorry wyciąłem specjalnie.
To są Virtualne maszyny z Virtualization Station. Stworzyłem przykładowe z Oracle Linux i potem je usunąłem (nie są dostępne w Virtualization Station).
Ale zostają w tym miejscu wpisy dla maszyn które już usunąłem. Zastanawiam się jak mogę je usunąć z wirtualnego switcha. Przy edycji Virtual Switch 1 nie widzę opcji usunięcia (albo jestem ślepy/nie wiem gdzie szukać).
To są Virtualne maszyny z Virtualization Station. Stworzyłem przykładowe z Oracle Linux i potem je usunąłem (nie są dostępne w Virtualization Station).
Ale zostają w tym miejscu wpisy dla maszyn które już usunąłem. Zastanawiam się jak mogę je usunąć z wirtualnego switcha. Przy edycji Virtual Switch 1 nie widzę opcji usunięcia (albo jestem ślepy/nie wiem gdzie szukać).
M
mariuszsal
Guest
Puść restart VS bo może coś się przyblokowało. Jak nie pomoże to przeinstaluj a wcześniej wyeksportuj maszyny te które potrzebne.
Switcha usuwasz nie przez edycje ale przycisk usuwania
Switcha usuwasz nie przez edycje ale przycisk usuwania
Usunąłem VS, zostały wpisy:
to są chyba maszyny sprzed aktualizacji VS do nowszej wersji. Zastanawiam jak pozbyć sie tych
wpisów?
Po dodatkowym restarcie nasa wpisów już nie ma
to są chyba maszyny sprzed aktualizacji VS do nowszej wersji. Zastanawiam jak pozbyć sie tych
wpisów?
Po dodatkowym restarcie nasa wpisów już nie ma
Użytkownicy znaleźli tą stronę używając tych słów:
- 4.3.4.0486