Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Wersja oprogramowania Firmware: 4.4.1 Build 20191025 Model serwera: QNAP TVS-463
Nie mogę połączyć Qnapa z komputerami w sieci lan z poziomu Qnapa. Chciałbym widzieć komputery z poziomu FileStation.
Jak to zrobić?
No niestety, choć bym chciał, to nic się nie zmienia. Po za tym, tak dane są prawidłowe, to jest drugi mój NAS Qnap.Ni eloguje sie ani na kompy w sieci LAN ani na drugiego Qnapa.
W związku z moim pytanie mam jeszcze ciekawe zagadnienie. Nie mogę w swoim serwerku Qnap TVS-463 w aplikacji File Station nie mogę znaleźć opcji Zdalnego Połączenia. Czy w wersji systemy dla serwerów TS i TVS takie połączenia realizuje się innymi sposobami?
Witam po przerwie. Tak mam, ale nijak nie mogę połączyć się z komputerami w sieci lokalnej. Nie wiem co robię źle, ale widocznie cos robię nie tak, bo za chiny ludowe nie mogę sobie tych połączeń skonfigurować.