Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
W sumie to nie wiem co by tu o sobie opowiedzieć na forum na którym raczej za często nie będę się pojawiał bo gonią mnie sprawy rodzinne i zawodowe.
Jeśli chodzi o przygodę z serwerami to dopiero ją zaczynam i jestem zielony w temacie, dlatego zapewne nie raz zadam prymitywne pytanie dla kogoś kto siedzi w tym temacie i od czasu do czasu będę czerpał z wiedzy bardziej doświadczonych kolegów z forum. Z zawodu nie jestem informatykiem tylko projektantem instalacji sanitarnych oraz kierownikiem robót budowlanych (trochę tego trochę tamtego). Obecnie 90% mojego wolnego czasu spędzam z moim synkiem i cały czas brakuje mi czasu żeby skonfigurować optymalnie mój pierwszy serwer . Pozdrawiam