Pomoc Zakup rTorrent

greq333

Passing Basics
Beginner
16 Lipiec 2019
31
4
8
36
QNAP
TS-x73
Ethernet
10 GbE
Cześć,

Kupowałem już dwa razy licencję rTorrent PRO, niemniej za każdym razem w skutek jakichś nieporozumień/oszustw/niedogadania/złego nastroju/bólu palca u lewej nogi licencja przestawała być wspierana u źródła.
Czy kupując po raz trzeci licencję na rTorrent będę mieć dostęp do późniejszych aktualizacji? Nikt się z nikim nie popsztyka? Czy wydanie na qnap forum jest zaopatrzone w jakąkolwiek gwarancję wsparcia?
Jaki jest obecny status?

Pzdr.

• Lubię to
Reakcje: L8EK
1756020898345.png

To to

Nie wiem czy Wy ludzie zdajecie sobie sprawę, ale projekt Rtorrent-Pro został oficjalnie uwolniony. Nie jest oficjalnie rozwijany. Rtorrent-15 to niezależny projekt, który jest w formie jeśli działa to działa, jeśli nie to wybaczcie ale nie ma wsparcia.
Rtorrent-15 jest wydawany wyłącznie na zasadach grzecznościowych i w zasadzie tylko na requesty użytkownika @pecet
Ponadto nie wszystkie trackery obsługują nowego rtorrenta i po aktualizacji do 15 i zastosowaniu nowego configu z menu Ustawienia/Settings nie ma możliwości downgrade.
Jesli chcesz zaktualizować do Rtorrent-15 to bardzo proszę dokonać zakupu 15 euro to po odjęciu VAT i dochodowego, opłaceniu jakiejś tam licencji czy certyfikatu powoduje że autorowi czyli mnie zostaje jakieś 3 euro :)
Tu nie chodzi o to że ktoś chce zarobić na rtorrent, ale pokryć min. koszty. I w zasadzie tyle. Nie mam tu nic do dodania. Jeśli chcesz to kup, na własne ryzyko :)

Rtorrent-Pro został oficjalnie uwolniony
Dlatego projekt o identycznej funkcjonalności, o nazwie rTorrent istnieje i jest rozwijany? A starszy rTorrent pro pokazuje monit o możliwej aktualizacji do rTorrent?

Jeśli chcesz to kup, na własne ryzyko :)
No właśnie kupiłem już, 2 razy i nie mam dostępu do aktualizacji

Tu nie chodzi o to że ktoś chce zarobić na rtorrent
Ale dlaczego, zarabiaj na tym, bo to kawał dobrej roboty. Sama oszczędność czasu jest warta tych pieniędzy.
Jeżeli 15 eur to za mało żebyś zarobił to charguj nawet i 150 euro, i tak bym kupił.
Ale nie chce kupować 20 razy bo cośtam, gdzieśtam i jakośtam Pan X ma focha czy Pan Y nie zapłacił.

Nie szkoda Ci reputacji/własnej marki na takich głupotach?

Użytkownicy znaleźli tą stronę używając tych słów:

1. forum
  2. rtorrent