Siema, szukam darmowej domeny z końcówką .eu. Czy zna ktoś jakiś serwis który oferuje za free domeny, przeglądałem polskie strony większość z nich ma promocję roczną 0 zł jednak później ściągają hajs i to dość konkretny. Ponadto jak by ktoś miał stronę z ddns za free też był bym wdzięczny ? Wrzućcie jakiś linki pozdro!
nie ma, to domena komercyjna ... ja mam .ovh za śmieszne pieniądzeszukam darmowej domeny z końcówką .eu
free ddns - Căutare Google
na pewno wiesz o czym mówisz ?
Domain Name System – Wikipedia, wolna encyklopedia
DDNS – Wikipedia, wolna encyklopedia
Domain Name System – Wikipedia, wolna encyklopedia
DDNS – Wikipedia, wolna encyklopedia
SiewcaRyżu z tego co się orientuje mówisz o końcówce eu, ovh, pl itp
Aaaa trybie o co Ci chodzi szukam/ałem domeny (dns) do strony aby podpiąć wordpressa, natomiast ddns to inna para kaloszy gdyż chciałem je podpiąć pod qnap-a gdyż mam zmienne IP (jednak od czasu podpisania umowy z moim usługodawcą cały czas posiadam ip niezmienione) i utworzyć serwer ftp. Na tę chwilę mam ddns z noip.com gdyż miesiąc jest za free, ale szukam czegoś tańszego lub za free. Rozumiesz teraz? Byłem nieprecyzyjny.
DNS : FreeDNS - Free DNS - Dynamic DNS - Static DNS subdomain and domain hosting
domena EU jest komercyjną - przeważnie rok za darmo a potem płacisz - masz wymagania= płacisz
Dynamic DNS clients - rozwiązuje problem DDNS
swoją drogą Noip jest za darmo, tylko trzeba co miesiąc w mailu kliknac i przedłużyć
domena EU jest komercyjną - przeważnie rok za darmo a potem płacisz - masz wymagania= płacisz
Dynamic DNS clients - rozwiązuje problem DDNS
swoją drogą Noip jest za darmo, tylko trzeba co miesiąc w mailu kliknac i przedłużyć
Ja używam NoIP i jest git max chyba 3 domeny można sobie zapodać
Na FritzBoxie lata az miło
Na FritzBoxie lata az miło
A widzisz nie wiedziałem, pewnie źle sobie coś przetłumaczyłem bo myślałem, że tylko miesiąc jest za darmo. Dzięki za pomoc!
co miesiąc dostajesz email z potwierdzeniem danej domeny klikasz i masz kolejne 30 days
co miesiąc dostajesz email z potwierdzeniem danej domeny klikasz i masz kolejne 30 days
SiewcaRyżu a może będziesz wiedział dlaczego file station nie łączy się z chmurą OneDrive czy Google Drive ? Klikasz w wybraną otwiera się connector w nowej karcie natomiast w serwerze informacja "trwa uwierzytelnianie" i nic się nie dzieje jedyna chmura, która działa do połowy to microsoft onedrive business, connector przerzuca Cię na stronę Microsoftu jednak później pojawia się błąd.
nowy problem = nowy temat.SiewcaRyżu a może będziesz wiedział dlaczego file station nie łączy się z chmurą OneDrive czy Google Drive ? Klikasz w wybraną otwiera się connector w nowej karcie natomiast w serwerze informacja "trwa uwierzytelnianie" i nic się nie dzieje jedyna chmura, która działa do połowy to microsoft onedrive business, connector przerzuca Cię na stronę Microsoftu jednak później pojawia się błąd.