Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Witam
Próbuję się zorientować w jaki sposób mogę przeglądać zawartość zewnętrzenego dysku twardego EXT4 na którym wykonywane są kopie zapasowe. Próbowałem na różne sposoby ale nie dało rady.
Pozdrawiam
Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.3 0361 Build 20171101 Model serwera: QNAP TS-251
Czy dysk nie jest widoczny w file station?
Czy wyświetla się na liście external devices w pasku u góry po prawej (ikona na lewo obok ikony powiadomień) ?
Witaj
Tak dysk jest widoczny jako external device. Jeśli kliknę na niego na liście external device to otwiera sie zakładka file station i folder multimedia , a na dysku jest przecież backup a nie multimedia. Próbowałem na wiele sposobów m.in przez file station. Znalazłem też oprogramowanie do odczytu dysków zewnętrznych EXT4 przez windows 10 ale coś nie działa lub coś jest nie tak z dyskiem. Generalnie od tygodnia QNAP dziwnie się zachowuje i chciałem potwierdzić że w backup jest wszystko.
W zdarzeniach jest info:
[External Drive] (Sync) Job bbb 2018 nowe ustawienia kopii finished.
Więc teoretycznie kopia została wykonana ale jak wchodze na dysk przez File station to to wygląda jak by tam był pusty folder MULTIMEDIA z koszem.