Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Poniżej cukierkowy schemat mojej pseudosieci domowej. Nie przypomina on profesjonalnego diagramu ale przynajmniej osoby z mniejszą wiedzą ogarną o co kaman. Co do adresacji to całość hula na klasie 10.0.0.0/8
Ogólnie dobrze chociaż po ostatnim upgrade biosu (też mi się zachciało o 1 w nocy to robić ) niestety wylądował w serwisie tak więc na chwilę obecną wcale się nie sprawuje
kaktus moja (jak to fajnie ująłeś ) (.)(.) to od razu ile kosztowało, czemu tak dużo, czemu musi być białe, czemu mryga, i na koniec najlepsze - ja mam swój komputer, swój dysk i nic nie będę nigdzie kopiować
Hehe, ale ja nie testuję rozwiązań do pracy, to moje poletko doświadczalne, ot tak, dla siebie. I tak ograniczam się ostatnio mocno z zabawkami, serwery skonsolidowałem do jednego pudła, stado przełączników zamieniam właśnie na jedną większą sztukę - zobaczymy czy rachunki jakoś pozytywnie "zareagują" po zmianach. A praca to praca - tam mam jeszcze więcej do "psucia"
Co do hyper-v - na prawdę chciałem to jakoś ogarnąć ostatnio, potestować, ale chyba za bardzo jestem "zepsuty" produktami vmware. A licencyjnie wypada dużo lepiej niż produkty vmware, bo darmowy hypervisor praktycznie nie ma żadnych ograniczeń - w odróżnieniu od ESXi...