No sorry ale 2 core'y celerona to za mało ..
w container station, jak masz listę działających kontenerów, klikasz w jego nazwę z hiperlinkiem, w nowym oknie masz przy dole ścianę tekstu , to jest to.
okej, ale wszytko zostawiłeś na domyślnych ?2. Container Station -> Utwórz -> Node.js official
w container station, jak masz listę działających kontenerów, klikasz w jego nazwę z hiperlinkiem, w nowym oknie masz przy dole ścianę tekstu , to jest to.
Ja tam nie widzę problemów wydajnościowych tego sprzętu. Robi za monitoring, serwer multimedialny do Kodiego, bazę danych MySQL i wszystko śmiga.
Kontener nie ma żadnych cudów w ustawieniach. Odpalam sobie na nim prosty skrypt, który pinguje bramę i kilka adresów zewnętrznych i wyświetla wszystko właśnie w konsoli.
Zauważyłem, że przy mostku i statycznym IP trwa to około 15-30 sekund zanim pojawią się pingi.
Przy ustawieniach z NAT-em nie ma tego problemu, ale nie jestem zainteresowany tym rozwiązaniem.
Kontener nie ma żadnych cudów w ustawieniach. Odpalam sobie na nim prosty skrypt, który pinguje bramę i kilka adresów zewnętrznych i wyświetla wszystko właśnie w konsoli.
Zauważyłem, że przy mostku i statycznym IP trwa to około 15-30 sekund zanim pojawią się pingi.
Przy ustawieniach z NAT-em nie ma tego problemu, ale nie jestem zainteresowany tym rozwiązaniem.
Ale jak to nie chcę współpracować? Odpowiedziałem na pytania, prawda?skoro nie chcesz współpracować .. to kto Ci pomoże ?
Odpowiedziałem na pytania, prawda?
No niew container station, jak masz listę działających kontenerów, klikasz w jego nazwę z hiperlinkiem, w nowym oknie masz przy dole ścianę tekstu , to jest to.
Pokaż logi logi logi
Załączam plik z całą konfiguracją kontenera, który u mnie działa (nie licząc opóźnienia w starcie sieci).
W polu "Polecenie" wystarczy, że dasz "node" zamiast "node /apps/temperatura/server.js".
Do samego uruchomienia na prawdę nie potrzeba niczego więcej, to prosty kontener.
W polu "Polecenie" wystarczy, że dasz "node" zamiast "node /apps/temperatura/server.js".
Do samego uruchomienia na prawdę nie potrzeba niczego więcej, to prosty kontener.
Załączniki