-
Dyskusja Skonfigurowanie QNAP TS-251B w sieci problem z Time Machine oraz Homebridge
Mam problem w poprawnym skonfigurowaniu QNAP TS-251B Wersja oprogramowania: QTS 5.0.1.2248 Serwer podpięty jest bezpośrednio do rutera od dostawcy internetowego do którego nie mam dostępu. Do tego samego rutera jest podpięty Linksys Velop z którym łączą sie wszystkie urządzenia w domu. Do...- burunia
- Temat
- container station homebridge konfiguracja sieci macos sieć sieć lokalna time machine ts-251b virtual switch
- Odpowiedzi: 8
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Pomoc [App Center] Failed to install rtorrent. QTS detected an unauthorized change in the app.
TS-251B QTS 4.4.2.1202 rtorrent_0.9.6-0417-190417 I'm having trouble installing rtorrent pro I've tried multiple versions on different operating systems and multiple versions of rtorrent. I had power outrage yesterday and after that, I wasn't able to update the Hybrid Disc station I went and...- burunia
- Temat
- app center application pomoc qts rtorrent rtorrent pro ts-251b
- Odpowiedzi: 34
- Forum: Rtorrent 15
-
Dyskusja Avaria Qnap ts-251+
Wersja oprogramowania Firmware: Nie pamiętam Model serwera: Qnap ts-251+ Dziś rano mój serwer zaczoł dawać dziwne sygnały po zalogowaniu sie do apki telefonu apka pokazywała że jest błąd wentylatora, więc kliknołem zrestartuj nas który odziwo nie zrestartował się całkowicie swieciły sie lamki...- burunia
- Temat
- qnap qnap ts-251+ ts-251 ts-251+
- Odpowiedzi: 4
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Dyskusja Brak reakcji pilota w aplikacji Youtube
Hej, Dzisiaj rano zauważyłem że nie działa obsługa pilota w aplikacji Youtube - zmienił się też wygląd aplikacji. Poza aplikacją wszystko działa ok. Próbowałem z pilotem dołączonym do mojego qnapa oraz pilot Harmony 650. Czy ktoś ma podobny problem ? Lub może zna rozwiązanie ? Wersja...- burunia
- Temat
- hd station pilot youtube
- Odpowiedzi: 20
- Forum: HD Station, Kodi i wyjście HDMI
-
Dyskusja Alternatywa dla Qsync
Witam, czy polecacie jakąś alternatywę dla Qsync dla środowiska OSX?. Bo przy synchronizacji 203 GB zdjęć i psd aplikacja umiera za każdym razem jak chce przeprowadzić synchronizacje pomijając fakt że trwa to stanowczo za długo.- burunia
- Temat
- qsync
- Odpowiedzi: 5
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)
-
QNAP TS-251+
Cześć wszystkim przymierzam się do zakupu QNAP TS-251+ mam następujące pytanie: 1. Czy odtwarzał ktoś na tym modelu 4K po HDMI i czy działa ? 2. Czy będę miał problem jeśli przez jakiś czas nas będzie działał tylko z jednym dyskiem (drugi dokupię w późniejszym czasie nie zależy mi na RAID)? 3...- burunia
- Temat
- jeśli kopia plików zapasowa
- Odpowiedzi: 5
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)