-
Pomoc Docker Ferro Backup
Witam, Czy ktoś używa i ma doświadczenie? Pytam bo używam i nie ma z tym problemu żadnego oprócz aktualizacji do nowej wersji. W trakcie sprawdzania aktualizacji wykrywa nową wersję, po wybraniu opcji aktualizuj gdy zaczyna proces wyskakuje błąd Nie jest to błąd związany tylko z kontenerem...- accid
- Temat
- aktualizacji backup container station docker
- Odpowiedzi: 5
- Forum: Backup i migawki (HBS 3, Qsync, SnapSync)
-
Dyskusja UPS QNAP TS-473A
Witam, Mam pytanie czy jeśli QNAP w liście kompatybilnych UPS z marki CYBERPOWER dla TS-473A ma do wyboru tylko ten model to znaczy ze tylko ten model będzie działał tak by można było nim sterować spod QNAPA? Czy inne modele z CyberPower już nie będą współpracować? może ktoś używa UPS'a z...- accid
- Temat
- cyberpower modelu ts-473a tylko ups
- Odpowiedzi: 25
- Forum: Kompatybilność dysków i urządzeń peryferyjnych
-
Nowe ataki na QNAP
QNAP: Zabezpiecz, albo odłącz swój NAS od sieci. Trwają zmasowane ataki ransomware i brute force Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka- accid
- Temat
- strony
- Odpowiedzi: 6
- Forum: Aktualności z branży i informacje prasowe
-
Recenzja QTS 5.0.0.1808 Build 20211001
Wyszła oficjalna wersja ktoś już instalował? Nie ma błędów jakich znanych? Instalować już czy się wstrzymać na razie?- accid
- Temat
- adapter cannot network qts support wersji
- Odpowiedzi: 22
- Forum: Kącik użytkownika: Opinie, komentarze i testy
-
TS-653D czy TS-673A?
Polecacie TS-653D ale co w zestawieniu z TS-673A? Procesor AMD Ryzen, kompletnie nie znam tego procesora jednak Ryzeny 3 generacji obecnie zjadają Intele z serii I nie mówiąc o Celeronach. Mam dylemat bo potrzebuję raz coś do domu, dwa przymierzam się do zakupu do firmy gdzie ma działać jako...- accid
- Temat
- ts-653d
- Odpowiedzi: 62
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
Witam
Jestem na forum od jakiegoś czasu głownie czytałem, postanowiłem coś napisać wiec od czegoś trzeba zacząć :) Witam wszystkich serdecznie.- accid
- Temat
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Witaj nieznajomy!