1. accid

Pomoc Docker Ferro Backup

Witam, Czy ktoś używa i ma doświadczenie? Pytam bo używam i nie ma z tym problemu żadnego oprócz aktualizacji do nowej wersji. W trakcie sprawdzania aktualizacji wykrywa nową wersję, po wybraniu opcji aktualizuj gdy zaczyna proces wyskakuje błąd Nie jest to błąd związany tylko z kontenerem...
  2. accid

Dyskusja UPS QNAP TS-473A

Witam, Mam pytanie czy jeśli QNAP w liście kompatybilnych UPS z marki CYBERPOWER dla TS-473A ma do wyboru tylko ten model to znaczy ze tylko ten model będzie działał tak by można było nim sterować spod QNAPA? Czy inne modele z CyberPower już nie będą współpracować? może ktoś używa UPS'a z...
  3. accid

Nowe ataki na QNAP

QNAP: Zabezpiecz, albo odłącz swój NAS od sieci. Trwają zmasowane ataki ransomware i brute force Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
  4. accid

Recenzja QTS 5.0.0.1808 Build 20211001

Wyszła oficjalna wersja ktoś już instalował? Nie ma błędów jakich znanych? Instalować już czy się wstrzymać na razie?
  5. accid

TS-653D czy TS-673A?

Polecacie TS-653D ale co w zestawieniu z TS-673A? Procesor AMD Ryzen, kompletnie nie znam tego procesora jednak Ryzeny 3 generacji obecnie zjadają Intele z serii I nie mówiąc o Celeronach. Mam dylemat bo potrzebuję raz coś do domu, dwa przymierzam się do zakupu do firmy gdzie ma działać jako...
  6. accid

Witam

Jestem na forum od jakiegoś czasu głownie czytałem, postanowiłem coś napisać wiec od czegoś trzeba zacząć :) Witam wszystkich serdecznie.