Witam
pierwszy psot i od razu w temacie który mnie najbardziej interesuje.
Potrzebuje ściągać poteżne ilości danych z FTPa bez udziału kompa od razu na Qnap, net2ftp to nie to co chce osiagnąć. Miałem już NAS WD i niby tam można było ale po obszernej korespondencji z kilkoma fachowacami od NAS w Poslce ( " fachowcy") nie udało mi się i go sprzedałem bo kilka osób twierdziło żę Qnap TS-251 daje rade, tylko pytanie JAK to zrobić ........ ?
pierwszy psot i od razu w temacie który mnie najbardziej interesuje.
Potrzebuje ściągać poteżne ilości danych z FTPa bez udziału kompa od razu na Qnap, net2ftp to nie to co chce osiagnąć. Miałem już NAS WD i niby tam można było ale po obszernej korespondencji z kilkoma fachowacami od NAS w Poslce ( " fachowcy") nie udało mi się i go sprzedałem bo kilka osób twierdziło żę Qnap TS-251 daje rade, tylko pytanie JAK to zrobić ........ ?
U
unr3al2
Guest
Do tego masz Screenshot RTRR
Gdzie możesz ustawić kiedy ma robić kopię.
Zobacz sobie demo, a wszystko będziesz wiedział
Gdzie możesz ustawić kiedy ma robić kopię.
Zobacz sobie demo, a wszystko będziesz wiedział
Adminie, jesteś Gość , jeszcze tylko powiedz mi gdzie te demo bm nie suzkałgo godzinami i jutro odwale za Ciebie zdorwaśke żeś mi nerwów i czasu zaoszczędził w pytę 
U
unr3al2
Guest
Zapraszam na :http://demo.qnap.com:8080/
użytkownik: qnap
hasło: qnap
Jeśli będziesz miał pytania to zakładaj temat
użytkownik: qnap
hasło: qnap
Jeśli będziesz miał pytania to zakładaj temat
bosko , 3H z Qnap i juz go bardzo mocno kocham , jedna opcja która była mi potrzebna a tyle radości
jeszcze raz wielkie dzięki Adminie 
Wiem, że temacik jest już ciut stary. Jednakże jak najbardziej trafia w mój problem 
Otóż robię wszystko jak w wyrzej wymienionym screenie, ale nie mogę się połączyć z FTP. Oczywiście login/pass/port podaję poprawny przy połączeniu. Może być to spowodowane jakimś nie odblokowanym portem?
Otóż robię wszystko jak w wyrzej wymienionym screenie, ale nie mogę się połączyć z FTP. Oczywiście login/pass/port podaję poprawny przy połączeniu. Może być to spowodowane jakimś nie odblokowanym portem?
M
mikhnal
Guest
Port 21?W pomocy do QuTaSa masz pięknie opisane jakie porty są potrzebne do działania FTP.
Na stronie:
QNAP Turbo NAS Software User Manual
Nie widzę nic na temat portów :emoji_grinning:
M
mikhnal
Guest