zasilanie mam obok tam gdzie chce ja postawić ( chce kamerkę stawianą )...a kabel musiałbym ciągnąc przez pól salonu...wiec wole wifi...Wifi ? Chyba lepiej z PoE - do tej wifi i tak musisz ciągnąć zasilanie, to pociągnij po skrętce jedno i drugie.
ja mam takie coś Hikvision DS-2CD2432F-IW - głownie jako niania mi służy, ale do ambitniejszych domowych zastosowań również powinna sobie poradzić.
z wifi, sd, poe i dźwiękiem.
a teraz czekam na falę hejtu
z wifi, sd, poe i dźwiękiem.
a teraz czekam na falę hejtu
*fala hejtu* *fala hejtu* *fala hejtu* *fala hejtu* *fala hejtu* *fala hejtu* *fala hejtu* *fala hejtu* *fala hejtu* *fala hejtu* *fala hejtu* *fala hejtu*
Nie zrobiłem tego - podłączyłem do SJak mogłeś nianie podłączyć do cudownego serwera jakim jest qnap.
ale sprawdza się rewelacyjnie, już wiem dlaczego tyle kłaków jest w łóżeczku.
Czesc, przetestowałem na swoim TS-251 "D-LINK [DCS-932L] Kamera IP kierunkowa [wewnętrzna] [0,3 Mega-Pixel] [MJPEG] [IR] [mydlink, WIFI]", bezproblemowa instalacja, niedroga a na dodatek podgląd do niej przez komórke ( nalezy załozyc konto na stronie d-linka ), ogólnie zadowolony jestem.
M
mariuszsal
Guest
To jak już idziemy w taki zaawansowany sprzęcior to może wystarczy użycie starego smartfona z androidem (który leży w szufladzie i kurz zbiera) plus program https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pas.webcam&hl=pl
A i kołysankę jeszcze temu kotu można puścić. Czuwaj!
A i kołysankę jeszcze temu kotu można puścić. Czuwaj!
D-Link działa w dalszym ciagu, pytanie było o tanią kamerę a nie zaawansowane i drogie typu HIKVISION Kamera IP DS-2CD2532F-I 2,8mm,
D-Link? to sprawdź czy jeszcze działa....))) sprzęt wyjęty z pudełka potrafi już sfiksować, w jednej z firm leży 7 switch'y wszystkie padnięte
No ale może akurat kamera będzie lepsza![]()
wiesz, w ciągu pol roku siadly mi dwa modemy GSM firmy Huawei..modem dlinka działa już drugi rok wiec nie taki straszny ten dlink