- Status
- Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
M
Mało_ważny_l00ser
Guest
Z apka plexa mialem problemy na miboxie, tzn niektore filmy sie transkodowaly. Po przejsciu na KODI + wyczka, wszystko smigalo dobrze.
Lokalizacje biblioteki ustalasz juz w samym plexie. Zrob tak zeby wskazywala na folder z filmami z rtorrenta i tyle.
Lokalizacje biblioteki ustalasz juz w samym plexie. Zrob tak zeby wskazywala na folder z filmami z rtorrenta i tyle.
właśnie testowałem i masz racje.NAS nie odtwarza ! NAS tylko wysyła pliki, jego obciążenie wtedy jest znikome !
Za odtwarzanie jest odpowiedzialny MIBOX.
Ja tylko fullhd, 4k mnie nie obchodzi.aha - używaj wifi 5 GHz do multimediów .. inaczej się zdziwisz przy mediach 4K
nie wiem czemu ale nie wszystkie widzi filmy.
M
Mało_ważny_l00ser
Guest
Sam juz zdurnialem gdzie on tych filmow nie widzi xD
M
Mało_ważny_l00ser
Guest
Tak, nazywa sie eksplorator systemu widnows 10. Wchodzisz w katalog z filmami, naciskasz kombinacje klaiwszy ctr+a, a pozniej na dole na pasku odczytujesz ilosc zaznaczonych elementow = liczba filmow.
A zeby sprawdzic ich wage naciskasz kombinacje klaiwszy ctr+a, nastepnie prawym klawiszem klikasz na folder, i wybierasz opcje wlasciwosci. Pole rozmiar, powie ci ile filmy zajmuja miejsca.
A zeby sprawdzic ich wage naciskasz kombinacje klaiwszy ctr+a, nastepnie prawym klawiszem klikasz na folder, i wybierasz opcje wlasciwosci. Pole rozmiar, powie ci ile filmy zajmuja miejsca.
WinDirStatjest jakaś darmowa wyszukiwarka video co oblicza ile filmów mam na nasie np. po rozmiarze
TreeSize Free | JAM Software
w FAQ SSH :
masz finda i
find ./ -type f \( -iname \*.mkv -o -iname \*.mp4 \)ncdu (jak go zainstalujesz).plex tez liczy staty .. pierdyliard metod
brak związku z tematem !!
- Status
- Brak możliwości dodawania odpowiedzi.