- Status
- Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
- 5 Kwiecień 2008
- 10 212
- 4 795
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
To proszę kliknąć i przenieść się do serwisu QNAPClub.EU
Tam mozna się zalogować i pobrać zakupiony program.
Lub odinstalować tą wersje i dodać do App Center nowe repozytorium i z niego zainstalowac rtorrenta. Przyszłe aktualizacje beda przychodzily przez repozytorium.
Lub odinstalować tą wersje i dodać do App Center nowe repozytorium i z niego zainstalowac rtorrenta. Przyszłe aktualizacje beda przychodzily przez repozytorium.
![]()
Musicie dodać dwa rapa:
- Free - https://qnapclub.eu/pl/repo.xml
- Paid - adres indywidualny widoczny po zalogowaniu do qnapclub.eu z menu Profil > API Key
![]()
Po odinstalowaniu wersji instalowanej z pliku, i instalacji z repo, wszystkie kolejki aktywnych torrentów zostaną, czy będzie sprawdzał wszystkie pliki na nowo?To proszę kliknąć i przenieść się do serwisu QNAPClub.EU
![]()
Musicie dodać dwa rapa:
- Free - https://qnapclub.eu/pl/repo.xml
- Paid - adres indywidualny widoczny po zalogowaniu do qnapclub.eu z menu Profil > API Key
![]()
- 5 Kwiecień 2008
- 10 212
- 4 795
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Wszystko Ok, nie trzeba było podmieniać plików. DziękiTak zostaną.
Na wszelki wypadek możesz sobie zrobić kopie kataloguDownload/rtorrent/sessioniDownload/rtorrent/settings.
Zastanawia mnie tylko fakt jak jest w przypadku przeprowadzki na inną maszynę, wystarczy przekopiować pliki: Download/rtorrent/session i Download/rtorrent/settings. ?
Czy w ten sposób się nie da przenieść listy aktywnych torrentów?
- 5 Kwiecień 2008
- 10 212
- 4 795
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Właśnie tak się da 
Te dwa katalogi są odpowiedzialne za Twoje ustawienia i sesje. Oczywiście aktualne zadania, muszą się znajdować w tej samej lokalizacji. Więc jak są w downloads, to też musisz je przenieść na inną maszyne do downloads
Bardzo proste
Te dwa katalogi są odpowiedzialne za Twoje ustawienia i sesje. Oczywiście aktualne zadania, muszą się znajdować w tej samej lokalizacji. Więc jak są w downloads, to też musisz je przenieść na inną maszyne do downloads
Bardzo proste
Bardzo fajnie, a jeżeli pliki będą w innych lokalizacjach, wystarczy dla każdego z osobna pokazać gdzie znajdują się pliki. On je sprawdzi i będzie działać? Co stanie się wtedy z statystyką ratio?
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
- 5 Kwiecień 2008
- 10 212
- 4 795
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE