W sumie możesz mieć rację. Planuję uruchomić 2-3 VM z linuxami (jeden z desktopem, dwa tylko FAQ SSH). Pytanie czy te 4GB starczą?Chyba obie kości muszą być identyczne
Przy cenach RAMu nie oszczędzałbym i przy takich zastosowaniach od razu wrzuciłbym 8GB. Wąskim gardłem może być Celeron Dual Core, szkoda, że nie dali tu niewiele droższej Core i3.
16 GB to nie w tym modelu
Piszą o max. 8 GB.
Celeron J1800 - to max. 8 GB:
Procesor Intel® Celeron® J1800 (pamięć podręczna 1 MB, nawet do 2,58 GHz) Dane techniczne produktu
Celeron J1800 - to max. 8 GB:
Procesor Intel® Celeron® J1800 (pamięć podręczna 1 MB, nawet do 2,58 GHz) Dane techniczne produktu
Nieprawda, zobacz u mnie, niby procesor miał nie obsługiwaćWałkowane, wałkowane, ale procesor nie obsługuje więcej![]()
CPU Intel(R) Celeron(R) CPU J3455 @ 1.50GHz (rdzenie: 4)
TS-453BeJak byk 16 GB, A jaki to jest model QNAP-a??
Czyli Intel wciska kit w swoich speckach, w sumie się nie dziwię.
>>Działa, stabilnie od 4 miesięcy....
Tylko się cieszyć....
Z tym RAMem to dobra wiadomość dla mnie!
Powiedzcie jeszcze jedną rzecz - ile kamer można podłączyć do modelu 351 bez dodatkowych licencji i programów?
Morele piszą o ośmiu kamerach, ale przez QVR Pro (czy on nie jest przypadkiem płatny extra ??).
>>Działa, stabilnie od 4 miesięcy....
Tylko się cieszyć....
Z tym RAMem to dobra wiadomość dla mnie!
Powiedzcie jeszcze jedną rzecz - ile kamer można podłączyć do modelu 351 bez dodatkowych licencji i programów?
Morele piszą o ośmiu kamerach, ale przez QVR Pro (czy on nie jest przypadkiem płatny extra ??).