jestem świeży gdzie tego dokonac, oraz czy wiesz czemu za każdym uruchomieniem zmienia mi limity pobierania i wysyłania ?Jasne że można, w adresie daj /ui/rtorrent/
Chyba mu Chodzilo o to:Jasne że można, w adresie daj /ui/rtorrent/
How-To - Uruchamianie rtorrent'a wewnątrz panelu zarządzania QTS
otwiera Ci się okno rtoorent w osobnej karcie, i tam mozesz wtedy dodac tą ścieżkę
Mowa o adresie w przeglądarce, tak samo wchodzisz w ustawienia i tam na stałe możesz zmienić limity
/setup
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
/setup
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Chyba mu Chodzilo o to:Jasne że można, w adresie daj /ui/rtorrent/
How-To - Uruchamianie rtorrent'a wewnątrz panelu zarządzania QTS
otwiera Ci się okno rtoorent w osobnej karcie, i tam mozesz wtedy dodac tą ścieżkę
qurcze możesz trochę jaśniej mam zainstalowany w QNAP'ie rtorrent i tam mam ikonkę ale zacholere niewiem gdzie mam to dopisac
- 5 Kwiecień 2008
- 10 185
- 4 693
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Dodaj sobie do przeglądarki do ulubionych panel z interfejsem i nie kombinuj. Bo błądzisz po podstawach.
tak zrobiłem, szkoda że niemozna tego z poziomu QNAPA, to teraz drugie pytanie czemu zmienia mi ograniczenia predkości za kazdym razem oraz jak na niego dostać się z poza sieciDodaj sobie do przeglądarki do ulubionych panel z interfejsem i nie kombinuj. Bo błądzisz po podstawach.
- 5 Kwiecień 2008
- 10 185
- 4 693
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
tak też mi się wydawało, czy default'owe ustawienia całej reszty są ok czy coś jest warte zmiany chodzi mi o np limity peerow i seedów minimalne i maksymalne, ew czy jest gdzieś jaka instrukcja do ustawień i opisem co za co odpowiada, oraz jak dostać się z poziomu przeglądarki z poza sieci domowej.