Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Witam, wiem że rtorrenta nie da się zainstalować na innym wolumenie, już się z tym pogodziłem, ale walczę ze zmianą lokalizacji folderów: complete, watch, i download, dwa pierwsze udało mi się zmienić w konfiguracji rtorrenta (na /share/CE_CACHEDEV4_DATA/torrent/*) natomiast mam zagwozdkę z tym ostatnim. Zależy mi na tym ponieważ jako pierwszy dysk mam ssd 128gb i niestety przez www którą tam trzymam brakuje miejsca na folder download (ściągają się nie raz pliki o pojemnościach dochodzących do 50GB). Pozdrawiam serdecznie.
Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.4 Build 20180213 Model serwera: QNAP TS-453B
podobnie jak ty, ja walczę z katalogiem multimedia który jest na pierwszym dysku ssd a chętnie bym go widział na dysku2. Linkowanie to nie do końca to.
Problem już ogarnąłem, trzeba było wyedytować plik rtorrent.conf w /share/CE_CACHEDEV1_DATA/.qpkg/rtorrent/etc, tam ręcznie przepisałem ścieżke na na inny dysk i problem się rozwiązał aaa i plik zrobiłem tylko do odczytu dodatkowo chyba jeszcze w konfiguracji zmieniałem mu ścieżki na /share/Torrent/downloads/ complete i watch, session zostawilem na ssd