Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Panowie wiem, że było to już kilka razy na forum, ale nie mogę znaleźć nigdzie servera TeamSpeak na mojego qnapa. Moj model to TS-251+ na Intelu 64 bitowym.
hue hue, zostaw guffiego, kazdy ma "dyskusyjne" początki
ale warto chceic, nawet jak sie zepsuje to przynajmniej jest frajda później ze czlowiek umie ogarniac
@Silas Mariusz myślałem o VM z Windows i tam serwer postawić, niestety sprzęt na jakim ma być serwer nie ma szałowej wydajności i ram też mało więc wolałem rozwiązanie "lżejsze" @pigers dam znać czy coś z tego wyszło
VM nie miałem z windowsem
Ale w tej sytuacji docker bedzie dla Ciebie dobrym rozwiązaniem.
Z drugiej jednak strony pogonić temat z qoolboxem na privie też byłoby extra rozwiązaniem.
@Silas Mariusz co do pogonienia developera to już chyba nie trzeba właśnie pojawiła się aktualizacja niestety dalej u mnie nie działa, być może dlatego że używam QTS v 5 ?
nie, bo wtedy QPKG się nie zainstaluje (no chyba Qolbox nie używa sprawdzania wersji podczas instalacji)
i tutaj masz swoje "gui" - program się nie włącza - a ty nei wiesz czemu
docker wymusza na tobie od początku , świadome klikanie/wpisywanie i siłą rzeczy wiesz gdzie są logi .. bo się ciągle na nie patrzysz