Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Panowie wiem, że było to już kilka razy na forum, ale nie mogę znaleźć nigdzie servera TeamSpeak na mojego qnapa. Moj model to TS-251+ na Intelu 64 bitowym.
hue hue, zostaw guffiego, kazdy ma "dyskusyjne" początki
ale warto chceic, nawet jak sie zepsuje to przynajmniej jest frajda później ze czlowiek umie ogarniac
@Silas Mariusz myślałem o VM z Windows i tam serwer postawić, niestety sprzęt na jakim ma być serwer nie ma szałowej wydajności i ram też mało więc wolałem rozwiązanie "lżejsze" @SiewcaRyżu dam znać czy coś z tego wyszło
VM nie miałem z windowsem
Ale w tej sytuacji docker bedzie dla Ciebie dobrym rozwiązaniem.
Z drugiej jednak strony pogonić temat z qoolboxem na privie też byłoby extra rozwiązaniem.
@Silas Mariusz co do pogonienia developera to już chyba nie trzeba właśnie pojawiła się aktualizacja niestety dalej u mnie nie działa, być może dlatego że używam QTS v 5 ?
nie, bo wtedy QPKG się nie zainstaluje (no chyba Qolbox nie używa sprawdzania wersji podczas instalacji)
i tutaj masz swoje "gui" - program się nie włącza - a ty nei wiesz czemu
docker wymusza na tobie od początku , świadome klikanie/wpisywanie i siłą rzeczy wiesz gdzie są logi .. bo się ciągle na nie patrzysz