Musisz podać więcej szczegółów. Jaki switch, jakie kable, wersje HDMI, długości, czy do PS używasz dokładnie tego samego sprzętu, co do Qnapa. Generalnie Qnap (HDS) powinien działać ze switchem HDMI bez problemów... Próbowałeś ręcznego przełączania switcha, jeśli to możliwe?
Co do kabli to to różne stosowane, ręczne przełączanie było i pokazuje brak sygnału w TV. HD Station zainstalowane.
Ciekawe jest to, że jak odpalam QNAP-a to pokazuje ekran startowy ala start DOS potem dopiero się wyłącza
. Może rozdzielczość ?
Pozdr
Ciekawe jest to, że jak odpalam QNAP-a to pokazuje ekran startowy ala start DOS potem dopiero się wyłącza
Pozdr
Witam, mi również chodzi HD Station na czymś takim Hollex TV-SAT - Specjalistyczna Firma Telewizji Satelitarnej I Naziemnej . Kupiłem w piątek i super rozdziela na tv i projektor. Dodam, że projektor jest podłączony na 20m kablu hdmi, kupiony w mm.
ja mam taki
Rozdzielacz Switch HDMI 3x1 4Kx2K UHD PILOT METAL!
rozdzielczość 1920x1080 odświeżanie 60
Rozdzielacz Switch HDMI 3x1 4Kx2K UHD PILOT METAL!
rozdzielczość 1920x1080 odświeżanie 60
Mój działa automatycznie, sam się przełącza. próbowałeś przepiąć kable z serwera do różnych wejść w switchu?
Ja mam coś takiego Switch Przełącznik HDMI 1.4a 3x1 1x3 4K 3D HSW3a niestety nie działa. Kabelki przełączane ...
Ja również miałem czarny ekran. Zastanawiałem się nad wymianą kabla lub podłączeniem do innego tv. W moim przypadku pomógł restart qnapa