- 9 Październik 2023
- 16 630
- 11
- 1 937
- 153
- QNAP
- null
- Ethernet
- null
- 9 Październik 2023
- 16 630
- 11
- 1 937
- 153
- QNAP
- null
- Ethernet
- null
Nie wiem czy mogę jakoś w wiadomości prywatnej, nie za bardzo ogarniam obsługę Waszego forum.Chwila… rezerwacja była.
Podaj @ w celu ustalenia danych do wysyłki i przelewu.
Byłeś pierwszy, nie negocjowales, więc nie mogę wybrać innej propozycji, nie jestem taką mendą. Daj proszę znać tylko jak przekazać Ci informacje.
- 9 Październik 2023
- 16 630
- 11
- 1 937
- 153
- QNAP
- null
- Ethernet
- null
Dziękuje, proszę oto mój @: gebang@wp.plNie wiem czy mogę jakoś w wiadomości prywatnej, nie za bardzo ogarniam obsługę Waszego forum.
Byłeś pierwszy, nie negocjowales, więc nie mogę wybrać innej propozycji, nie jestem taką mendą. Daj proszę znać tylko jak przekazać Ci informacje.
Pozdrawiam sprzedawcę i jeszcze raz nie pozdrawiam pozostałych kupujących
Sprzęt w świetnym stanie. Domniemywam, że nie był wcale używany (ktoś o nim zapomniał i przesiedział w szafie??). W zestawie kości 4GB RAM, dorzuciłem wiec kolejne 4GB i jako serwer backup starczy
Oczywiście poszła beta QTS 5.2 i powiem, że o dziwo to hula ładnie. System postawiłem na SSD.
Jeszcze raz dzięki za szybką wysyłkę i świetny kontakt @Pigulka . Jak coś będziesz miał jeszcze do sprzedana to pisz bezpośrednio do mnie
, oczywiście żart, pisz na forum.
Odezwij się na @, bo przecież musimy się rozliczyć.
Jeszcze raz dzięki za szybką wysyłkę i świetny kontakt @Pigulka . Jak coś będziesz miał jeszcze do sprzedana to pisz bezpośrednio do mnie
Odezwij się na @, bo przecież musimy się rozliczyć.