Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Czy można w rTorrent przypisać etykiety na stałe?
Chciałbym mieć etykietę 4K i mieć ją nawet kiedy nie ma żadnego pobieranego pliku i przypisanego do etykiety.
Po co chce to mieć, dla ułatwienia dodawania plików przez program zewnętrzny na Androidzie.
Ty chcesz abym umieścił plik Torrent w folderze 4K? Jest mi łatwiej na telefonie otwórz za pomocą, uruchamia się program i pyta czy dodać do "Label", nie mogę dodać bo go nie mam, więc muszę dodać bez Label a następnie ręcznie wybrać plik i go przypisać. No nic będę tak robił.
Domyślam się ze się nie da inaczej. Migrowałem miedzy innymi klientami torrent i tam wszędzie było na stałe przypisanie, ale zostałem "zmuszony" wrócić do rTorrent i tak już zostanie.
Specyfikacja Rtorrenta jest taka, aby minimalizowac niepotrzebne dane po RPC wiec powiem tak... nie da sie inaczej. Generalnie i tak wiekszosc z nas jest przyzwyczajona do tego ze po tym RPC nie wiele tych danych jest przesylanych. Natomiast mialem klienta z TS-EC na ktorym mial chyba 200TB, w rtorrent 80 tyś zadań, i kategorie nie miescily sie na ekranie. Pisalem dla niego scrollbar na panel boczny. Tak jak mowilem, nie da sie pogodzić wszystkich.
Natomiast mialem klienta z TS-EC na ktorym mial chyba 200TB, w rtorrent 80 tyś zadań, i kategorie nie miescily sie na ekranie. Pisalem dla niego scrollbar na panel boczny. Tak jak mowilem, nie da sie pogodzić wszystkich.