Rozwiązany First boot area on the flash is corrupted ?

Dyskusja w 'Podstawowe ustawienia systemowe' rozpoczęta przez użytkownika mariuszsal, 7 Styczeń 2015.

Ładowanie...
  1. pawurb1978
    Offline

    pawurb1978 Virtualization Q's Architect

    Dołączył:
    16 Marzec 2012
    Wiadomości:
    672
    Local Time:
    13:37
    Oceny:
    +197 / 2 / -2
    Followers:
    1
    QNAP:
    TS-x70 Pro
    Synology:
    DS 213
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x70 Pro 1 GbE
    W kwestii recovery @Silas Mariusz@Silas Mariusz wyśpij się i za mnie. Mnie dziś z nienacka padł system w lapku i właśnie stawiam cały badziew od nowa bo jutro u klienta na 8:00 a nie ma czym pracować :-(
     
  2. mariuszsal
    Offline

    mariuszsal Guest

    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Czary mary, nadal ich nie ma.
    Do czego służy ten przycisk (przywróc domyślnie udostępniane foldery) :)
    ai.imgur.com_ylbTnUZ.

    Może tam skubaniec ukrył moje dane. Ręka drży przed kliknięciem bo szkoda danych. Nie chce mi się ich ponownie wgrywać.
     
  3. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 631
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    13:37
    Oceny:
    +1 478 / 30 / -6
    Followers:
    25
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    Uuuuu....
    :-#
    Ale Ty przecież ... ... w Applu przecież pracujesz. Apple się podobno nie psuje.

    To tylko przywróci domyślne lokalizacje. Kliknij.
    --- Połączono posty, 7 Styczeń 2015, Data oryginalnego postu: 7 Styczeń 2015 ---
    A po za tym, nawet jak format zrobiłeś to masz R-Studio: How-To - Odzyskiwanie danych oraz składanie macierzy RAID w PC/Win - R-STUDIO
    Download: R-Studio
     
    • Lubię to! Lubię to! x 1
  4. mariuszsal
    Offline

    mariuszsal Guest

    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Rozgryzłem dziada !!
    Nie ma folderów w File Station jeśli zrobimy reset do fabrycznych ! Trzeba włączyć usługi/apk z nimi powiązanei i wyskakują jak grzyby po deszczu.

    A ku.. pisałem o tym kiedyś do helpdesku to mi odpisali, że sprawdzili mój SN i jest na gwarancji..... więc mogę wysłać.
     
    • Informacyjne Informacyjne x 1
  5. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 631
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    13:37
    Oceny:
    +1 478 / 30 / -6
    Followers:
    25
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    Reasumując działa czy nie działa? Masz wszystko?
     
  6. mariuszsal
    Offline

    mariuszsal Guest

    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Tak jest! Można sprzątać i zamykać. Dzięki jeszcze raz.
     
  7. Paweł Tołoczko
    Offline

    Paweł Tołoczko Enterprise Admin... Q's Architect

    Dołączył:
    8 Listopad 2013
    Wiadomości:
    887
    Miejscowość:
    Cork
    Local Time:
    12:37
    Oceny:
    +264 / 4 / -2
    Followers:
    3
    QNAP:
    TS-x70
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x70 1 GbE
    Proponuje przypiac :p - dobry temat :D
    Szczesliwe numerki 6, 17, 37 , 42, 59, 3
     
  8. pawurb1978
    Offline

    pawurb1978 Virtualization Q's Architect

    Dołączył:
    16 Marzec 2012
    Wiadomości:
    672
    Local Time:
    13:37
    Oceny:
    +197 / 2 / -2
    Followers:
    1
    QNAP:
    TS-x70 Pro
    Synology:
    DS 213
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x70 Pro 1 GbE
    Skąd takie nieprawdziwe dane ? To był by wstyd poniekąd troszkę ;)
    --- Połączono posty, 7 Styczeń 2015, Data oryginalnego postu: 7 Styczeń 2015 ---
    @Paweł Tołoczko@Paweł Tołoczko Dobry dobry bo 870 następne w kolejce do golenia DOMa ;)
     
  9. pigers
    Offline

    pigers GOD's left hand - careful - he don't care anymore. Administrator

    Dołączył:
    26 Lipiec 2013
    Wiadomości:
    7 161
    Miejscowość:
    Nysa
    Local Time:
    13:37
    Oceny:
    +1 131 / 31 / -13
    Followers:
    3
    QNAP:
    TS-x53
    Synology:
    huh ? I do not collect crap
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    11 i 28 ode mnie :D