- Status
- Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
wiesz ..jeżeli masz problem... to jest lepsze wsparcie techniczne dla dysków pochodzących z epa systemy, sam już pytałem w epa systemy o sprawy techniczne i dosłownie w ciągu kilku minut miałem odpowiedz na emaila...
ale przed zakupem upewnij się, bo w Polsce jest kilku dystrybutorów (chyba 3)..a sklepy na ogol biorą tam gdzie akurat taniej...
epa systemy wspierają tylko produkty z ich źródła, sprawdzają po nr seryjnym,
kiedyś S tez miałem z epa systemy i tez dużo pomogli...
epa systemy wspierają tylko produkty z ich źródła, sprawdzają po nr seryjnym,
kiedyś S tez miałem z epa systemy i tez dużo pomogli...
Sprzedaj ta fabryczne 2Gb i kup 1x 8GB, koszt trochę ponad 200, ale masz spokój. Jak będzie brakowało to kolejne 8GB i masz max.
Mobilnie z LG G
Mobilnie z LG G
A ta będzie pasować Sklep internetowy NET-S Gdynia KVR16LS11/8 Kingston 8GB 1600MHz DDR3L Non-ECC CL11 SODIMM 1.35V??.
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Naturalnie. Mam identyczne tylko 2x4GB.A ta będzie pasować Sklep internetowy NET-S Gdynia KVR16LS11/8 Kingston 8GB 1600MHz DDR3L Non-ECC CL11 SODIMM 1.35V??.
Wiesz co - teoria mówi że max 8GB. Praktyka pokazuje że ludzie mają po 2x8GB i spokojnie widzi im 16GB. Mi aż tyle pamięci nie potrzeba więc zdecydowałem się na 2x4.
16 GB to trochę sporo, ale gromadzenie zdjęć z każdego roku życia twojego dziecka trochę zajmuje.
16 GB to trochę sporo, ale gromadzenie zdjęć z każdego roku życia twojego dziecka trochę zajmuje.
- Status
- Brak możliwości dodawania odpowiedzi.