Witam, zakupiłem qnap ts 251 8g ram, Jest to mój pierwszy Nas głównie chce go używać to torrent i łączyć sie z nim w sieci lokalnej do ogladania filmów na tv. Jaki program do torrent byście polecali, skąd go pobrać i jak ustawić aby wszystko działało tak jak trzeba ?
- 6 Luty 2011
- 1 957
- 313
- 133
- 39
- QNAP
- TS-x53A
- Ethernet
- 802.11ac (Wi-Fi 5)
Płatny rTorrent
Bezpłatny Qbittorent
Dla mniej wymagających transmission
Pobrać je można
qnapclub.eu
Bezpłatny Qbittorent
Pobrać je można
qnapclub.eu
Dzięki za odpowiedz czy uważasz ze warto zapłacić i używac rtorrent ? Wiem ze zawsze na shellu uzywa sie rtorrenta, na windows ma qbittorrent i jest w miare ok. chociaz nie osiągam na nim pelnej predkosci swojego łącza. Czy jest ktoś na forum kto pomógłby np. przez TeamViewer jeśli nie mógł bym sb poradzić ?
- 6 Luty 2011
- 1 957
- 313
- 133
- 39
- QNAP
- TS-x53A
- Ethernet
- 802.11ac (Wi-Fi 5)
rTorrent ma pełne wsparcie @Silas Mariusz
Powiem tak, ja kupiłem. Czy warto, staram się nie dyktować kto ma robić ze swoimi pieniędzmi.
Ja na rTorrent uzyskuje full prędkości.
Powiem tak, ja kupiłem. Czy warto, staram się nie dyktować kto ma robić ze swoimi pieniędzmi.
Ja na rTorrent uzyskuje full prędkości.
OK, dzieki za info, jutro powinien przyjść to bede probowal jak to dziala, i pewnie bede mial wiecej pytan.
Zdecydowanie polecam Rtorrent. Działa bardzo fajnie i lokalnie i zdalnie. Mam ten sam NAS. Zwróć uwagę tylko na pojemność dysków, bo bardzo szybko 2x 2GB zapełniłem i potem miałem trochę roboty. W tej chwili używam 2x3GB plus na USB 3.0 podłączony 2GB. Na nadmiar nie narzekam, ale też nie walczę co chwila z brakiem przestrzeni dyskowej. Dyski ma zwykłe Toshiby. Pracują już kilka lat. Nie mam jakiś wrażliwych danych, a oszczędność spora.
Co do Transmission nie jestem pewny. Chyba już nie.Płatny rTorrent
Bezpłatny Qbittorent
Pobrać je można
qnapclub.eu
- 6 Luty 2011
- 1 957
- 313
- 133
- 39
- QNAP
- TS-x53A
- Ethernet
- 802.11ac (Wi-Fi 5)
Ciekawe co autor maił na myśli?Co do Transmission nie jestem pewny. Chyba już nie.
Ano to że od jakiegoś czasu nie mogę ściągnąć Transmision, a używałem wcześniej i musiałem kupić Rtorrenta. Być może pod nasz TS-251 nie można zainstalować.
- 6 Luty 2011
- 1 957
- 313
- 133
- 39
- QNAP
- TS-x53A
- Ethernet
- 802.11ac (Wi-Fi 5)
W repo mam:
A wynik wyszukiwania pusty. Może coś robię nie tak.
Na angielskim znalazłem.
A wynik wyszukiwania pusty. Może coś robię nie tak.
Na angielskim znalazłem.
- 6 Luty 2011
- 1 957
- 313
- 133
- 39
- QNAP
- TS-x53A
- Ethernet
- 802.11ac (Wi-Fi 5)
I co ciekawe właśnie pobrałem torrent torrentleech pobieram z Transmission i Rtorrent. Transmission połowa już ściągnięta, a Rtorrent stoi 0 peer 0 leech. Coś po ostatniej aktualizacji nie działa dobrze.
OK, dziki za info. Co do dysku to na razie bede mial jeden dysk 4TB w przyszłości dokupie drugi. z torrentem to sprobuje na poczatek bezpłatny a jak juz zapoznam sie z Qnapem to kupie rtorrent. A jak wyglada kwestia dodawania torrentow z telefonu. Domyslam sie ze idzie to zrobic ale bardziej interesuje mnie kwestia bespieczenstwa ?
Witam, skad pobrac qbottorrent do ts 251+
Witam, skad pobrac qbottorrent do ts 251+
- 9 Październik 2023
- 16 631
- 11
- 1 939
- 153
- QNAP
- null
- Ethernet
- null
a ta wersja rtorrent jest dozwolona na trackerze (zakładam że jest on prywatny).a Rtorrent stoi 0 peer 0 leech.
dodaj repo qnapclub.eu i tam masz go:Witam, skad pobrac qbottorrent do ts 251+
Qnapclub Store: QBittorrent
Użytkownicy znaleźli tą stronę używając tych słów:
- qbittorent
- transmision