Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Cóż to jest za obszar na dysku opisany jako: Zarezerwowane przez system.
Zajmuje on u mnie ponad 280GB.
Wszystkie *Station mam wyłączone. Działa tylko PLEX i Hybrid Station z KODI.
Kosze puste. Obszar ten znajduje się tylko na jednym z dwóch dysków. Nie chce mi się wierzyć, żeby aż tak dużo miejsca blokował sobie system.
A nie przyszło do głowy kolegom, że:
Instalując betę może coś nie działać w systemie ?? Szczególnie że nowy system jest niejako "nakładany" na stary nadpisując konfigi ?
Dotyczy to szyfrowania dysku szczególnie ( choć nie pamiętanie hasła to też jest przyczyna )
Beta to beta - instalujesz na swoje ryzyko i tu nie można zwalać na kanapę
Teraz to sie uśmiałem. Dodam że tylko skopiowałem (zostawiłem w org miejscu) pliki na zew dysk podpięty do Qnapa. Robiłem poprzez QTS. Zaden TC czy WinScp. Nic nie restartowałem. Nic nie instalowałem Totalnie nic. Jedynie kopia folderów z dysku na dysk. Zobaczcie na to. Wchodze w zasób magazynowy i.... łzy wzruszenia zalały mi oczy jak to zobaczyłem
Ktos pewnie powie ze nie umiem czegoś włączać, i jak nie wiem to mam nie tykać. Ale mój TS-251 jest żywy i robi sobie co chce. Najpierw rosły pliki systemowe potem sie zablokował a nastepnie po chamskim wyłączeniu z pradu sie sam naprawił. Nazywajcie mnie jak chcecie ale ten mój Qunap jest jakis jebni...y.
Miałe wczoraj postawić system od nowa. Ale nie było czasu wiec zostawiłem na dziś.
Dzis patrze a tu:
Ps. Kto zapomniał to szybciutka na webinaria wejdźcie
„Czy terminal potrzebuje fizycznego serwera? QNAP jako serwer terminali dla rozwiązań Ncomputing i Centerm”
Postawiłem system od nowa. Nawet włożyłem 2 NÓWKA dyski. Nie rzucałem żadne pliki. Jedynie defakto odpaliłem i działa owncloud i serveillance Station. Resta aplikacjo zainstalowana i nie skonfigurowana. Ma ktoś jakis pomysł? Możliwe że to owncloud ?
Pliki systemowe dzis 19,03GB
Dokładnie Ale mam pewny plan Owncloud w instalacji prosi o podanie folderu. Zainstalowałem utworzyłem konta itd.. W firmie mam folder który owncloud ma sobie pobrac. Co zauważyłem to pobrał go ale w folderze wskazanym do instalacji chmurki było pusto. Gdzies je pobrał i zapisał. A było tak około 20GB. Własnie poszedł format i jutro sprawdzę moją mega teorię