Help rTorrent - (warn) rtorret: watchdog svc: Lighttpd is down. Relauching...

Shamman

Passing Basics
Beginner
Mar 16, 2015
20
4
3
QNAP
TS-x53
Ethernet
1 GbE
Czy ktoś wymyślił już na to jakieś lekarstwo? Do dzisiaj pojawiało się sporadycznie, od czasu do czasu, ale dziś od rana co jakieś 3-4 minuty minuty. Chyba nie taki był zamysł działania tego programu... Miałem najnowszą wersję, wywalało. Wróciłem do wersji 0.9.4-1012, niby stabilnej i wolnej od tego babola, ale jest to samo tyle, że od dzisiaj częściej. Jakieś konstruktywne porady? (z całym szacunkiem dla autora, jego zdanie znam).

Hello, I have the same problem a few days ago, I tested the 2016-b0116-0.9.6 y 2016-b214-0.9.6-debug, which recommend version that is not stopping every so often and relaunching the rtorrent ?, My Qnap is a 451+, thank you very much

There is an issue founded in 4.2.1 firmware. Rtorrent works fine with 4.2.0. We don't know yet what is the problem and I have no resources to fix it ASAP. I suggest you to revert back firmware to 4.2.0 and report that issue directly to QNAP by creating an ticket at helpdesk.qnap.com about rtorrent unstability issues under FW 4.2.1.

Hello, thanks for answering, I have 4.2.0, only I happen with versions 0.9.6, 0.9.2 just installed, Greetings

A ja głupi po polsku piszę. Czekałbym do usranej śmierci i nikt by się moim problem nie przejął. Wystarczyło wyłuszczyć problem w obcym języku i sprawa zostałaby szybko omówiona. Każdego dnia się człowiek czegoś uczy.
Thanks dav1d9.

• Like
Reactions: Silas Mariusz