Wszedłem do Qnapa w zakładce APP Center nacisnąłem "zainstaluj ręcznie" ale niestety po chwili wyświetliła się informacja o błędzie i niemożliwości instalacji. Tak jest dla wersji 09 i 019. czy cos robię nie tak ?
Możliwe że w paczce nie jest poprawione że ma działać to dla Tej architektury ... gamonie ...
trzeba sprawdzić to z autorem paczki
trzeba sprawdzić to z autorem paczki
Witam
Mam podobny problem, nie mogę zinstalować sqeezebox servera. W app center go nie ma, a kiedyś był. Czy ktoś mógłby pomóc, kupiłem qnapa specjalnie dla sqeeza, żeby słuchać muzyki i tylko do tego celu jest wykorzystywany.
Moj qnap to ts-269L
Z góry dzieki za odp.
Mam podobny problem, nie mogę zinstalować sqeezebox servera. W app center go nie ma, a kiedyś był. Czy ktoś mógłby pomóc, kupiłem qnapa specjalnie dla sqeeza, żeby słuchać muzyki i tylko do tego celu jest wykorzystywany.
Moj qnap to ts-269L
Z góry dzieki za odp.
Mleko się wylało - czemu ? nie wiem - bo nie powiedziano czemu.Niestety też nie mogłem zainstalować. Czy ktoś pomoże.
Niestety , przy instalacji wyskakuje błąd "wrong architecture"
SiewcaRyżu doradzisz coś???
SiewcaRyżu doradzisz coś???
Jeżeli jest ktoś z okolic Szczecina i potrafi zainstalować na TS-231 squeezboxserver. Stawam dobrą szkocką flaszkę.
W innym wątku na forum Sprzedam - Sprzedam TS-231 lub zamienię
SiewcaRyżu zaproponował zainstalowanie paczki z podanego linku.
Czy instalacja jej to po prostu wybranie opcji "zainstaluj ręcznie " ? Czy może trzeba to inaczej zrobić.
W innym wątku na forum Sprzedam - Sprzedam TS-231 lub zamienię
Czy instalacja jej to po prostu wybranie opcji "zainstaluj ręcznie " ? Czy może trzeba to inaczej zrobić.
- 5 Kwiecień 2008
- 10 205
- 4 725
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE