Udzielamy pomocy TS-121 i rtorrent

Dyskusja w 'Kompatybilność' rozpoczęta przez użytkownika KuTeK, 30 Grudzień 2016.

Ładowanie...
  1. pigers
    Offline

    pigers GOD's left hand - careful - he don't care anymore. Administrator

    Dołączył:
    26 Lipiec 2013
    Wiadomości:
    5 626
    Miejscowość:
    Nysa
    Local Time:
    10:06
    Oceny:
    +1 015 / 28 / -12
    Followers:
    2
    QNAP:
    TS-x53
    Synology:
    huh ? I do not collect crap
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
  2. _Floyd
    Online

    _Floyd Systems Admin... Q's Expert

    Dołączył:
    6 Luty 2011
    Wiadomości:
    337
    Miejscowość:
    Warszawa/Żyrardów
    Local Time:
    10:06
    Oceny:
    +18 / 1 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53A
    Synology:
    Miałem kiedyś
    Ethernet:
    802.11ac
    TS-x53A 802.11ac
    Zainstalowałem. Faktycznie mnóstwo opcji. Rozumiem co miałeś na myśli.

    Trzeba spojrzeć z punktu widzenia osoby która założyła temat. Ona tej opcji nie może mieć a więc dobrze by było aby Qnap zrobił aplikacje z większą ilością opcji w standardzie.
     
  3. Gordon_23
    Offline

    Gordon_23 Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    6 Grudzień 2016
    Wiadomości:
    39
    Miejscowość:
    Warszawa
    Local Time:
    10:06
    Oceny:
    +11 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53A
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53A 1 GbE
    Oj przecież wiesz, że ja wiem jak dodać katalog do ulubionych - nie w tym rzecz ;) Jest jeszcze kilka funkcjonalności które mi bardzo odpowiadają w aplikacji jak chociaż obsługa wspomnianego magnet, możliwość otwarcia katalogu z danym torrentem bezpośrednio z aplikacji, powiadomienia o pobraniu torrenta w system tray'u i pewnie jeszcze kilka bym znalazł.
    Ja rozumiem, że dla większości GUI www jest ok. Moja wina, że przyzwyczaiłem się do kilku funkcji, których przez www nie osiągniemy.

    Ale obiecuję, że zainstaluję i pobawię się tym webGUI ;) Kto wie, może się przekonam.
     
  4. Silas Mariusz
    Online

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 079
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    10:06
    Oceny:
    +1 344 / 30 / -5
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    Jak już raz zobaczysz rtorrenta to już nigdy nie spojrzysz na innego klienta.
     
  5. pigers
    Offline

    pigers GOD's left hand - careful - he don't care anymore. Administrator

    Dołączył:
    26 Lipiec 2013
    Wiadomości:
    5 626
    Miejscowość:
    Nysa
    Local Time:
    10:06
    Oceny:
    +1 015 / 28 / -12
    Followers:
    2
    QNAP:
    TS-x53
    Synology:
    huh ? I do not collect crap
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    meh, ja jestem wyjątkiem :p
     
  6. KuTeK
    Offline

    KuTeK Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    18 Grudzień 2016
    Wiadomości:
    4
    Local Time:
    10:06
    Oceny:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Ethernet:
    100 Mbps
    null 100 Mbps
    To powiedzcie mi czy na TS-269L będzie możliwość zainstalowania rtorrenta i ewentualnie serwera TS3?? Mogę mieć TS-269L za śmieszne pieniądze.
     
  7. pigers
    Offline

    pigers GOD's left hand - careful - he don't care anymore. Administrator

    Dołączył:
    26 Lipiec 2013
    Wiadomości:
    5 626
    Miejscowość:
    Nysa
    Local Time:
    10:06
    Oceny:
    +1 015 / 28 / -12
    Followers:
    2
    QNAP:
    TS-x53
    Synology:
    huh ? I do not collect crap
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    na Atomie z 3 GB RAMu to nie poszalejesz ...
     
  8. Silas Mariusz
    Online

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 079
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    10:06
    Oceny:
    +1 344 / 30 / -5
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    A da się zrobiv update do FW 3.0 i jest na Intelu?
    Jak tak to bedzia dzialac.
     

Poleć tę stronę