Rozwiązany TS-209 I SUBIEKT GT

Discussion in 'Serwer WEB i aplikacje (PHP oraz bazy danych SQL)' started by pixel22, Jun 9, 2009.

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. krzysiekj
    Offline

    krzysiekj Passing Basics Beginner

    Joined:
    Oct 18, 2020
    Messages:
    5
    Local Time:
    2:43 AM
    Ratings:
    +0 / 1 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x20/TS-x21
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x20/TS-x21 1 GbE
    wiem a on jest niedostępny w moim modelu :-(
     
    • Owca Owca x 1
  2. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    8,691
    Local Time:
    2:43 AM
    Ratings:
    +1,815 / 38 / -9
    Followers:
    37
    QNAP:
    TS-x77
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x77 1 GbE
    Dlatego zawsze powtarzam kupować QNAP na Intelu :)
     
    • Zgadzam się! Zgadzam się! x 1
  3. CrazyMario
    Offline

    CrazyMario Entry Technician Q Associate

    Joined:
    Jul 5, 2018
    Messages:
    35
    Local Time:
    2:43 AM
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53D
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53D 1 GbE
    Niema żadnego problemu z powrotem Qnap->PC.
    Testowałem wielokrotnie przed przejściem a Qnapa.
    Wymaga to trochę więcej pracy niż na samym PC - ale do ogarnięcia bez problemu.
    --- Połączono posty, Dec 3, 2020, Data oryginalnego postu: Oct 26, 2020 ---
    Jesteś pewny że faktycznie wykonuje ci ten backup ??
    U mnie na jednym z kompów wyskakuje info, że program nie widzi niczego do zarchiwizowania, na drugim niema błędu - jednak pliki się nie tworzą.
     
  4. miarcin
    Offline

    miarcin Passing Basics Beginner

    Joined:
    Dec 30, 2015
    Messages:
    10
    Local Time:
    2:43 AM
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TVS-871
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-871 1 GbE
    U mnie działa,
    w biurze - 1 stanowisko, robi backup z poziomu programu
    zdalnie - 2 stanowisko , VIA VPN robi backup z poziomu programu

    Zapisuję na lokalnym dysku lub zewnętrznym dysku lub pendrive, z poziomu programu.

    Jest spoko.
     
  5. CrazyMario
    Offline

    CrazyMario Entry Technician Q Associate

    Joined:
    Jul 5, 2018
    Messages:
    35
    Local Time:
    2:43 AM
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53D
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53D 1 GbE
    Jaką wersję Inserta używasz ?
     
  6. miarcin
    Offline

    miarcin Passing Basics Beginner

    Joined:
    Dec 30, 2015
    Messages:
    10
    Local Time:
    2:43 AM
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TVS-871
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-871 1 GbE
    Subiekt Nexo, nie GT jeżeli o to pytasz.
     
  7. CrazyMario
    Offline

    CrazyMario Entry Technician Q Associate

    Joined:
    Jul 5, 2018
    Messages:
    35
    Local Time:
    2:43 AM
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53D
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53D 1 GbE
    Na lini Nexo - faktycznie niema żadnych problemów z archiwizacją, z GT już nie jest tak kolorowo.
     
  8. mariuszten
    Offline

    mariuszten Passing Basics Beginner

    Joined:
    Jul 30, 2019
    Messages:
    5
    Local Time:
    1:43 AM
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51+
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51+ 1 GbE
    Przerabialem to Subiekta GT z baza nie sprawdzilo sie , postawilem Virtualke na Win10 i tam stoi Subiekt i mam spokoj :) Wszystko smiga na 453be
     
  9. CrazyMario
    Offline

    CrazyMario Entry Technician Q Associate

    Joined:
    Jul 5, 2018
    Messages:
    35
    Local Time:
    2:43 AM
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53D
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53D 1 GbE
    Zgadza się, równie dobrze można zwykłego PC postawić zamiast Qnapa w takiej sytuacji - będzie taniej.
     
Thread Status:
Not open for further replies.