Pomoc Container Station problem z uruchomieniem aplikacji

Status
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Arczi84

Entry Technician
Q Associate
4 Kwiecień 2022
36
1
1
8
QNAP
null
Ethernet
1 GbE
Dzień Dobry.
Jak w temacie urządzenie TBS 464 przy próbie uruchomienia Container Station aplikacja kręci cały czas ale się nie uruchamia.Proszę o pomoc .
Dodam jeszcze że serwer jest nowy kupiony miesiąc temu na potrzeby wirtualizacji.

Wyłączenie nie działa jest cały czas tak jak na zdjęciu.Próbowałem też przez telefon i nic.
20220404_144456.jpg

Skoro na adminie masz to uruchomione to mi się pomysły kończą, Próbowałem u siebie sprawdzić czy jakieś logi się pojawiają przy wyłączeniu CS z basha skyptem ale nic ciekawego nie widziałem. Dodatkowo jak CS działa to jak klikniesz na '...' w prawym górnym rogu jest możliwość pobrania logów - ale chyba u Ciebie nie startuje więc raczej nie ma tej opcji. Chyba, że jakiś problem z folderem udostępnianym - może warto spróbować go założyć ręcznie? Ale jeśli Help Desk pomoga może lepiej poczekać.

A jeszcze jedno pytanie nie zakładając nowego wątku. Przy próbie podłączenia dwóch portów w jeden mam taką informację na pulpicie jak na zdjęciu i nie działają usługi takie ja myqnapcloud.Moze ktoś podpowie jak to skonfigurować. Przełącznik Tp-Link ax6000 zarządzalny.
20220412_114354.jpg

Aktualizacja dziś rozwiązała problem nie działającego Container Station.Wszystko działa jak należy. Stacja kontenerowa 2.4.5.423.taką mi wgrali.Temat do zamknięcia.

Status
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Użytkownicy znaleźli tą stronę używając tych słów:

1. problem z container