- Status
- Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
Rozwiązanie
Aktualizacja dziś rozwiązała problem nie działającego Container Station.Wszystko działa jak należy. Stacja kontenerowa 2.4.5.423.taką mi wgrali.Temat do zamknięcia.
A pytanie z 'czapy'. Robisz to na admin'ie czy jakimś nowym użytkowniku z uprawnieniami admina?
Skoro na adminie masz to uruchomione to mi się pomysły kończą, Próbowałem u siebie sprawdzić czy jakieś logi się pojawiają przy wyłączeniu CS z basha skyptem ale nic ciekawego nie widziałem. Dodatkowo jak CS działa to jak klikniesz na '...' w prawym górnym rogu jest możliwość pobrania logów - ale chyba u Ciebie nie startuje więc raczej nie ma tej opcji. Chyba, że jakiś problem z folderem udostępnianym - może warto spróbować go założyć ręcznie? Ale jeśli Help Desk pomoga może lepiej poczekać.
A jeszcze jedno pytanie nie zakładając nowego wątku. Przy próbie podłączenia dwóch portów w jeden mam taką informację na pulpicie jak na zdjęciu i nie działają usługi takie ja myqnapcloud.Moze ktoś podpowie jak to skonfigurować. Przełącznik Tp-Link ax6000 zarządzalny.
Rozwiązanie
- Status
- Brak możliwości dodawania odpowiedzi.