Rozwiązany Problem połączenia z serwrem

Discussion in 'Inne' started by ShOcK, Oct 11, 2021.

Loading...
  1. ShOcK
    Offline

    ShOcK Entry Technician Q Associate

    Joined:
    Feb 19, 2013
    Messages:
    64
    Local Time:
    7:19 AM
    Ratings:
    +16 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x59 Pro+
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x59 Pro+ 1 GbE
    Model serwera: QNAP TS-259 PRO+

    Witam mam problem z NAS a mianowicie działał bardzo długo bez dotykania i służył głównie jako magazyn dzisiaj przyszedł dzień że coś się zepsuło i do końca nie wiem co ale sądzę że to jakaś konfiguracja , objawy mam takie po włączeniu NAS przez chwilę można się do niego połączyć przez np FAQ SSH zalogować i nie wywala cię jak się zalogujesz , a wszystko inne nie działa niby procesy są ale nie sposób wejść i coś podejrzeć tylko konsola sama przez www nie działa nic , może ktoś potrafi pomóc?
     
  2. pigers
    Offline

    pigers Nie wiem, nie znam się!Podobno wiesz lepiej! Administrator

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    12,277
    Local Time:
    7:19 AM
    Ratings:
    +1,942 / 43 / -25
    Followers:
    8
    QNAP:
    null
    Ethernet:
    100 GbE
    null 100 GbE
    dodaj port 8080 do adresu WWW ?
    wyłącz QFirewalla ?
     
  3. ShOcK
    Offline

    ShOcK Entry Technician Q Associate

    Joined:
    Feb 19, 2013
    Messages:
    64
    Local Time:
    7:19 AM
    Ratings:
    +16 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x59 Pro+
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x59 Pro+ 1 GbE
    Proszę skasować bo wielki trudach doszedłem dodałem się do blacklisty przez błąd logowania i mnie blokowało ;)
     
  4. pigers
    Offline

    pigers Nie wiem, nie znam się!Podobno wiesz lepiej! Administrator

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    12,277
    Local Time:
    7:19 AM
    Ratings:
    +1,942 / 43 / -25
    Followers:
    8
    QNAP:
    null
    Ethernet:
    100 GbE
    null 100 GbE
    xD