Pomoc Rtorrent + crontab.test

Damian

Persona grata!
Q's Architect
22 Styczeń 2016
769
3
196
43
QNAP
TVS-x71
Ethernet
802.11ad
Cześć,
ktoś wie po co jest plik crontab.test w udziale Public? Jest on ustawiany przez:
Kod:
/share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/rtorrent/rtorrent.sh (+cron):
I tak sobie rośnie o minutę:
Mon Mar 5 18:02:00 CET 2018
Mon Mar 5 18:03:00 CET 2018

Ktoś/coś?

Przez malware postawiłem wszystko od nowa i nie pamiętam wersji (jeszcze nie zainstalowałem wszystkiego na nas). Pewnie była ostatnia dostępna. Tworzyła ona w cron zadanie dla rtorrent uruchamiane co minutę coś jak svn_watchfile. I w rtorrent.sh dla tego parametru na samym początku jest wpisywanie daty do pliku.
Skąd mogę pobrać normalnego rtorrenta?
@Silas Mariusz - dobrze widzę, że nie ma możliwości ściągnięcia podstawowej wersji rtorrent'a?
@Silas Mariusz Hej, rozumie że brak odpowiedzi jest odpowiedzią twierdzącą? Na qnapclub link do releasów prowadzi do strony rtorrent pro...

Dzięki Ci,
myślałem, że to jakieś moje niedopatrzenie i przez to nie mogę znaleźć wersji normalnej. Myślałem, że wersja Pro ma dawać coś ekstra (chyba był nawet o tym post) - a normalna zostać. A skoro ostatnio logowałem się do www jakieś 6 miesięcy temu więc mógłbym zostać przy normalnym katalogu watch + ~/.rtorrent.rc (jak było na normalnym linuxie). Chyba się zatem pobawię docerami i jakimś ubuntu. To chyba koniec offtopic

Dzięki @_Floyd jak sobie nie poradzę to dam znać.