Na chwilę obecną jest wersja Pro płatna 10Euro.
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
Jest jeszcze transsmision, ale funkcjonalnością do rTorrenta to nie ma go co porównywać.
- 6 Luty 2011
- 1 957
- 314
- 265
- Odznaki
- 187
- QNAP
- TS-x53A
- Ethernet
- 802.11ac (Wi-Fi 5)
- 5 Kwiecień 2008
- 10 190
- 4 701
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Musisz zobaczyć jak działa rtorrent-Pro i jakie mozliwosci oferujeA czy istnieje jakiś inny klient warty uwagi?
A czy on przypadkiem nie jest tylko na Intela?
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
- 6 Luty 2011
- 1 957
- 314
- 265
- Odznaki
- 187
- QNAP
- TS-x53A
- Ethernet
- 802.11ac (Wi-Fi 5)
Już nie. Jest wersja na inne sprzęty. Jeśli nie potrzebujesz niczego więcej niz pobieranie danych to wystarczy Ci Transsmision lub QBittorrent.
- 5 Kwiecień 2008
- 10 190
- 4 701
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Tak gadając to i Download Station mu wystarczyJeśli nie potrzebujesz niczego więcej niz pobieranie danych to wystarczy Ci Transsmision lub QBittorrent.
:'(
rtorrent-Pro powstał po to, zeby dać maksimum!
To tak jak porównywać PainBrush (dzisiaj Microsoft Paint) z Photoshopem
Zobacz czy Twoja platforma to armv7l.A czy istnieje jakiś inny klient warty uwagi?
- armv7l - ARM processors: TS-x28/x31P/x31P2/x41 and more...
Zaloguj się po FAQ SSH do serwera i wykonaj polecenie:
Bash:
uname -m
- 6 Luty 2011
- 1 957
- 314
- 265
- Odznaki
- 187
- QNAP
- TS-x53A
- Ethernet
- 802.11ac (Wi-Fi 5)
Akurat program do pobierania od Q, to jedna z tych aplikacji która nie powinna być instalowana z uwagi na jej jakość.Tak gadając to i Download Station mu wystarczy
Mam czasem wrażenie że Q ma to bo na broszurce ładniej to wygląda, to tak jak w PhotoStation rozpoznawanie twarzy. Daliśmy bo wszyscy mają wiec i my napiszemy ze to mamy =].
To tak jak porównywać PainBrush (dzisiaj Microsoft Paint) z Photoshopem
Z Paint korzystam z często, z Photoshopa nigdy.
- 5 Kwiecień 2008
- 10 190
- 4 701
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Dlatego tak świetnie się dogadujemyTo tak jak porównywać PainBrush (dzisiaj Microsoft Paint) z Photoshopem
Z Paint korzystam z często, z Photoshopa nigdy.
Możesz rozwinąć myśl? Zdarza mi się czasem skorzystać by pobrać coś z konkretnego URLa i raczej nie mam żadnych uwag co do jakości.Akurat program do pobierania od Q, to jedna z tych aplikacji która nie powinna być instalowana z uwagi na jej jakość.
- 6 Luty 2011
- 1 957
- 314
- 265
- Odznaki
- 187
- QNAP
- TS-x53A
- Ethernet
- 802.11ac (Wi-Fi 5)
Zapewne to właśnie to.Dlatego tak świetnie się dogadujemy![]()
Możesz rozwinąć myśl? Zdarza mi się czasem skorzystać by pobrać coś z konkretnego URLa i raczej nie mam żadnych uwag co do jakości.
Pewnie że mogę. Miałem z nią trochę problemów takich jak ściąganie plików i dodawanie linków przez telefon. Problem wynikał z tego że zamknięte torenciornie miały gdzieś ten program. Jak również same linki torrent nie chciały mi się dodawać poprzez otworzenie torrenta przez zdalny program na androidzie.
Teraz program od Q może udawać inną ściągarkę i można mu ustawić że pobiera się przez Transsmision więc możliwe ze to by rozwiązało problem.
Zrezygnowałem z niej definitywnie jak nie mogłem/nie umiałem połączyć Radarr i Sonarr z tym narzędziem. Wtedy wpadł rTorrent mi w ręce i problemy znikły zarówno z połączeniem do torrentów z prywatnych trakerów, prędkością pobierania i połączeniem z programami zewnętrznymi.
Mam takie same zażalenia do PhotoStation, ale w tym wypadku nie mam alternatywy.
Ok, rozumiem. Ja nie korzystam z torrentów i do sporadycznego (w moim przypadku) pobierania plików jest w 100% wystarczający.
- 6 Luty 2011
- 1 957
- 314
- 265
- Odznaki
- 187
- QNAP
- TS-x53A
- Ethernet
- 802.11ac (Wi-Fi 5)
Moze nad wyraz to powiedziałem że to jedna z aplikacji. W sumie od dawna z niej nie korzystam teraz może już jest z nią wszystko ok.
Warto autora tematu zapytać czemu szuka czegoś skoro Qnap ma to w standardzie?
Warto autora tematu zapytać czemu szuka czegoś skoro Qnap ma to w standardzie?