Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Witam, czy ktoś używa jeszcze powiadomienia z bramki Orange ? Gdyż prawdopodobnie wprowadzili jakieś zmiany i za chiny ludowe nie daje rade zmusić jej do działania.
Cześć Mariusz,
To nie tylko ja walcze po nocach
Z przyjemnoscia sprobuje nowego skryptu ale jak bys wystawil plik php do sciagniecia byloby super. Chcialbym unikac wysylania clear tekstem hasla do mojego konta orange... Sam rozumiesz.
Dzieki
Wojtek
Czesc Mariusz,
Polaczylem Twoj skrypt z tym ze strony Piotra, troche manipulacji na cyfrach i orange dostarcza juz SMSy z mojego Ts-220.
Wielkie dzieki za pomoc.
Pozdrawiam
Wojtek
Dlatego właśnie kocham Plusa. Bo nie dość że pół roku przed skończeniem 24mc umowy proponują zmianę niezgodną z UKE na korzystniejszą niż oficjalnie, to jeszcze mają szereg rozwiązań dla informatyków. W tym banalne i nadal działające rozwiązanie typu email->sms - za free!