Rozwiązanie
Tak.
Rozwiązanie
Konkretna odpowiedź na konkretne pytanie
Nie używałem do tej pory google authenticator.
Teraz doczytałem....rozumiem, że przez zapisany klucz gdzieś w innym miejscu?
A po co reset ?
Pod polem na kod jest opcja "zweryfikuj w inny sposób". Ja mam np. jakiś kolor, nie pamiętam co można było więcej tam dodać.
Ale tak drastycznie nie trzeba. Także nie ma problemu bez appki z kodami.
Pod polem na kod jest opcja "zweryfikuj w inny sposób". Ja mam np. jakiś kolor, nie pamiętam co można było więcej tam dodać.
Ale tak drastycznie nie trzeba. Także nie ma problemu bez appki z kodami.
uprzejmie informuje że taka informacja jest dostępna na stronie producenta Disabling 2-step Verification
jeśli tego nie rozumiesz - to Twój problem
koniec sprawy.
jeśli tego nie rozumiesz - to Twój problem
koniec sprawy.
Witam,
a co w sytuacji gdy "usługa powiadomień email" nie została włączona, telefon którym było wykonywane "2-krokowe" został "zmiażdżony"
??
a co w sytuacji gdy "usługa powiadomień email" nie została włączona, telefon którym było wykonywane "2-krokowe" został "zmiażdżony"
Ciekawe że czasem podaje iż kod jest błędny mimo iż go poprawnie przepisze i zmieszczę się w czasie.
bieganie , po złamanym kręgosłupie tym bardziej. Damian dziękuję - poszło pozytywniepowoli , bieganie po betonie szkodzi na stawy kolanowe ;D
B
Ciekawe że czasem podaje iż kod jest błędny mimo iż go poprawnie przepisze i zmieszczę się w czasie

Ja w Qnap zmieniłem update NTP na 1 min. I nie mam już akcji z kodami, bo potrafił się rozjechać czas.
Ciekawe że czasem podaje iż kod jest błędny mimo iż go poprawnie przepisze i zmieszczę się w czasie
Pewny jesteś ze masz 100% synchronizacji?Ciekawe że czasem podaje iż kod jest błędny mimo iż go poprawnie przepisze i zmieszczę się w czasie.
Ja w Qnap zmieniłem update NTP na 1 min. I nie mam już akcji z kodami, bo potrafił się rozjechać czas.
lubisz robić sobie pod górkę.Do tego ze mnie taki geniusz że ustawiłem QNAP tak, że po pierwszym błędnym logowaniu IP ban... haha
co 10 minut styknie ?a w Qnap zmieniłem update NTP na 1 min
W momencie konfiguracji zabezpieczeń uznałem że to rozwiązanie będzie genialne w swojej prostocielubisz robić sobie pod górkę.
Ale przecież jest jeszcze opcja pytanie/odpowiedź. Mi jak się nie chce ruszać do telefonu lub dziecko się bawi, to klepie pytanie zabezpieczejace.Zerknę... Nie wpadłem na to. To co prawda epizody, ale ciepło już się robiło jak była odmowa dostępu. Do tego ze mnie taki geniusz że ustawiłem QNAP tak, że po pierwszym błędnym logowaniu IP ban... haha
Często się aż tak nie loguje do Qts, więc może i 10 min też by styknęło