Ale mnie chodzi o dodatkowe 100 GB. 16 GB mam.
A dokładnie chodzi mi o to co dostałem w mailu od QNAP:
A dokładnie chodzi mi o to co dostałem w mailu od QNAP:
Jutro Ci napiszę czy dostałem puściłem jakieś zadanie do tworzenia kopii nie wiem co ile oni robią weryfikację.
Może głupie pytanie, ale czy wysłałeś formularz zgłoszeniowy? Konieczne są 2 warunki do spełnienia (wykonanie backupu oraz wysłanie zgłoszenia). Formularz jest na dole strony (widoczny chyba dopiero po zalogowaniu):
Utwórz kopię zapasową serwera NAS — uzyskaj 100 GB wolnego miejsca w chmurze
W opisie jest info, że akceptują tylko 100 wniosków dziennie, ale od razu wyświetla, czy się załapałeś.
Utwórz kopię zapasową serwera NAS — uzyskaj 100 GB wolnego miejsca w chmurze
W opisie jest info, że akceptują tylko 100 wniosków dziennie, ale od razu wyświetla, czy się załapałeś.
Tak, zarejetrowałem w formularzu. Jak robię to drugi raz (i następne) to wyświetla się taki komunikat:
Ja się załapałem na drugi dzień z rejestracją, ale dodatkowe 100GB to przyszło dopiero po ok 1.5 dnia.
Może zrób NOWE zadanie, takie fakeowe, może musi być zrobione PO rejestracji.
Bądź cierpliwy
Może zrób NOWE zadanie, takie fakeowe, może musi być zrobione PO rejestracji.
Bądź cierpliwy
OK, "się dodało" dodatkowe 100 GB. Dziwne tylko że w myQNAPcloud nie mam opcji "Storage". Ale widać to w HBS3.
Wersja FW - QTS 5.1.5.2645
Wersja FW - QTS 5.1.5.2645
To jest jakaś farsa i kpina ze strony producenta że ja mam "polować" na "wolne miejsca" 
QNAP to szitex...
QNAP to szitex...
- 5 Kwiecień 2008
- 10 190
- 4 706
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Ale to przecież nie musisz brać udział w kampanii. Nie możesz kupić gdzie indziej? Ja bym na Twoim miejscu kupił jakieś całe data center i przestał się żalić, albo skorzystać z jakiejś porady paychiatrycznej. Ktoś Ci coś daje za darmo w konkursie, a Ty się żalisz że nie wygrałeś. RMF FM NAJLEPSZA MUZYKATo jest jakaś farsa i kpina ze strony producenta że ja mam "polować" na "wolne miejsca"
QNAP to szitex...
Połączono posty:
Ps.
A Ty nie jesteś ten cały Adrian czy jak mu tam z fejsbuka co się żali jaki to jest QNAP zły?
Bo mam kilka śmiesznych screenów porobionych. A Twój awatar wygląda identycznie. Bo jeśli to Ty to proszę się zapoznać z regulaminem na forum.
Ad1 11,13,14,15
Warunki i zasady
To są zasady netykiety.
New applications will be accepted daily at 00:00 (UTC+0).
Jeżeli jeszcze nie dostałeś
No i jak obiecano po wykonaniu kopii
- 5 Kwiecień 2008
- 10 190
- 4 706
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Ja dziś o 7:00:
Ale jeszcze czekam. Fajnie, że 100GB będę pchał tygodniowe surowe kopie forum na chmurę wraz z bazą danych.
Ale jeszcze czekam. Fajnie, że 100GB będę pchał tygodniowe surowe kopie forum na chmurę wraz z bazą danych.
Mam i ja
Dobra akcja, zachęca bardzo do wykorzystywania tych narzędzi no i zakorzenia w tym systemie 
- 5 Kwiecień 2008
- 10 190
- 4 706
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
W sumie dzięki, też się dzisiaj o 01:00 zapisałem i dostałem potwierdzenie. Zobaczę kiedy faktycznie zwiększą. Trzymacie backupy normalnie czy lepiej to szyforwać?
- 5 Kwiecień 2008
- 10 190
- 4 706
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Trzymam normalnie.... to i tak jest osadzone na zewnetrznym datacenter z ktorego korzystaja inni operatorzy.W sumie dzięki, też się dzisiaj o 01:00 zapisałem i dostałem potwierdzenie. Zobaczę kiedy faktycznie zwiększą. Trzymacie backupy normalnie czy lepiej to szyforwać?