Ten Transmission, który trzeba doinstalować z App Center nie sprawia żadnych problemów? Trzeba go jakoś "tuningować"?
Ten Transmission, który trzeba doinstalować z App Center nie sprawia żadnych problemów? Trzeba go jakoś "tuningować"?
Jest bardzo stabilny chociaz ograniczony w opcje! Do zwyklego "sciagania" wystarczy. Ja proponuje dac obie spokoj z Transmmision i zaczac uzywac naprawdę wartego uwagi programu Rtorrent (Thx M.S.) dostepnego na tym forum.
- 6 Luty 2011
- 1 957
- 314
- 265
- Odznaki
- 187
- QNAP
- TS-x53A
- Ethernet
- 802.11ac (Wi-Fi 5)
Będę niestety skazany na Transmission
Mam TS-453A, to jest na Intelu, tylko paczki pod QTS 4.2.2 nie mogę namierzyć.
Ja na QTS 4.2.2 używam wersji 0.9.6.422 i śmiga rewelacyjnie
Jeśli masz środki to się nie zastanawiaj tylko to zrób. To inna jakość.Mam dylemat. Zastanawiam się czy nie dołożyć trochę $ i nie kupić TS-251
Ok. Zamontuję 4GB na początek, ale jeżeli kupuję nówkę w sklepie TS-251 i 4GB Ramu czy będę mógł sam to zrobić? Nie stracę przez to gwarancji?
Chyba nie, żadnej plomby się nie zrywa, na forum ktoś opisywał krok po kroku co i jak...
Tu mam:
Rozwiązany - Upgrade Ram TS-251
Tu mam:
Rozwiązany - Upgrade Ram TS-251
- 5 Kwiecień 2008
- 10 205
- 4 727
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
QNAP zachęca do rozbudowy serwerówOk. Zamontuję 4GB na początek, ale jeżeli kupuję nówkę w sklepie TS-251 i 4GB Ramu czy będę mógł sam to zrobić? Nie stracę przez to gwarancji?
Ale polityka sklepów moze być różna. Dlatego bij do distro... Zadzwoń do chłopaków z FEN czy z EPA, powiedz, że jesteś z forum i potrzebujesz kupić serwer od nich w detalu - upust Twoja sprawa