- 6 Luty 2011
- 1 957
- 314
- 265
- Odznaki
- 187
- QNAP
- TS-x53A
- Ethernet
- 802.11ac (Wi-Fi 5)
To najważniejsze co udało się ustalić =].wierze Ci
Rozumiem, że trzeba mieć zaproszenie do czegoś takiego?I na litość boską... Zacznijcie używać prywatnych trackerów
od 4 miechów , bez zarzutu![]()
SiewcaRyżu dobrze Ci sie sprawuje qbTorrent?
Taaa, poseeduj coś przez 3 miesiące żeby ratio nabić - nie na moją cierpliwość !I na litość boską... Zacznijcie używać prywatnych trackerów.
tak.Rozumiem, że trzeba mieć zaproszenie do czegoś takiego?
wiem - widziałem , akurat to co mnie interesuje :/to nie jest tak... jest duzo free leechow
Oba torrenty poszly jak burza...
![]()
wystarczy wyłączyc
co?
![]()
Ten ficzer nie działał w 0.9.6.
I na litość boską... Zacznijcie używać prywatnych trackerów.
Wyłącz filtr IP, jak napisałWiesz - najpierw chciałbym aby program działał, Potem będę się martwił prywatnymi trackerami.
Ja rzadko pobieram - ale jak już to chciałbym aby działało - tym bardziej że kupiłem program aby wesprzeć twórcę - mogłem dalej działać na starej wersji za free
Tu nie chodzi o nic tylko o Twoje bezpieczenstwo. Wylacz IP filter.Wiesz - najpierw chciałbym aby program działał, Potem będę się martwił prywatnymi trackerami.
Ja rzadko pobieram - ale jak już to chciałbym aby działało - tym bardziej że kupiłem program aby wesprzeć twórcę - mogłem dalej działać na starej wersji za free
I już trochę mam dość "zabawy" - nie mam już czasu na siedzenie nad tym. Wyjdzie w końcu na to iż szybciej pobiorę programem na kompie niż w dedykowanej aplikacji na qnapa.
Tu nie chodzi o nic tylko o Twoje bezpieczenstwo. Wylacz IP filter.Wiesz - najpierw chciałbym aby program działał, Potem będę się martwił prywatnymi trackerami.
I już trochę mam dość "zabawy" - nie mam już czasu na siedzenie nad tym. Wyjdzie w końcu na to iż szybciej pobiorę programem na kompie niż w dedykowanej aplikacji na qnapa.
Na PS nie musisz miec to wyłączone. Włącz.
Zadawałem już to pytanie - dlaczego pliki kopiuje mi z katalogu ...\Rdownload\downloads do innego katalogu a nie przenosi?A co ma byc?
Moze nikt inny teraz nie potrzebuje tego sciagac?
Prywatne trackery to inna bajka niz publiczne.
I musisz utrzymac ratio.
A co ma byc?
Moze nikt inny teraz nie potrzebuje tego sciagac?
Prywatne trackery to inna bajka niz publiczne.
I musisz utrzymac ratio.
Nie zepsuj tego.