Browser Station... Jak to powinno działać, bo u mnie na razie tylko kręci się kręcik koło napisu "100%" i się nie dzieje wiele więcej - to pod Firefoxem.
Pod Edge o wiele ciekawiej - po logowaniu wyskakuje first time przeszkadzacz i... nie zamyka się sukinkot. Można sobie przesuwać, klikać "Następny", "Wstecz" czy swojskie "Skip" i dokładnie nic to nie robi.
Fajne ale wolę pasjansa
Jak zmieniłeś standardowy port do połączeń QTS to odpal zainicjowaną przeglądarkę w trybie pełnoekranowym i dopisz po adresie numer portu.U mnie niestety też to wygląda podobnie - tylko kręcenie występuje przy 95% - i tak już zostaje do końca
A w LAN BS Ci działa czy to samo?
Tak o to mi właśnie chodziło B-).Teraz trochę posprawdzałem i BS działa tylko, gdy wyłączę wymuszanie logowania do QNAP przez ssl - ale nawet w tym przypadku trzeba dołożyć port 8080
Tak o to mi właśnie chodziło B-).Teraz trochę posprawdzałem i BS działa tylko, gdy wyłączę wymuszanie logowania do QNAP przez ssl - ale nawet w tym przypadku trzeba dołożyć port 8080
Tak to na chwilę obecną działa. Portu możesz nie dokładać pod warunkiem, że przyznasz dla konsoli QTS port 443 ale to powoduje inne implikacje. Użycie SLL jest jak by naturalną konsekwencją jeśli połączenie ma być bezpieczne. Pamiętaj, że to na razie beta. W przyszłości na pewno poprawią. Kiedyś już jakaś aplikacja wydaje mi się, że miała podobny problem i został niedługo potem usunięty.
Browser Station... Jak to powinno działać, bo u mnie na razie tylko kręci się kręcik koło napisu "100%" i się nie dzieje wiele więcej - to pod Firefoxem.
Pod Edge o wiele ciekawiej - po logowaniu wyskakuje first time przeszkadzacz i... nie zamyka się sukinkot. Można sobie przesuwać, klikać "Następny", "Wstecz" czy swojskie "Skip" i dokładnie nic to nie robi.
Fajne ale wolę pasjansa