Panie, to jak porównanie malucha z mercedesemAle bardzoej chodzi o sam sprzet, czy sam intel bedzie wydajnieszy od arma ?
Cena podobna a mialbym 4 dyski do obsadzenia jakby co zawsze.
Panie, to jak porównanie malucha z mercedesemAle bardzoej chodzi o sam sprzet, czy sam intel bedzie wydajnieszy od arma ?
Cena podobna a mialbym 4 dyski do obsadzenia jakby co zawsze.
Mam takiego osobiście od ponad roku, i polecam.Najblizszy to za 2200zl TS-453BE ?
Czy warto do moich prostych zastosowan go brac czy zostac przy 431 za 700zl taniej ?
Kolego na ssd kamer się nie nagrywa... szybko ubijesz tego ssdka. Przykładowo dyski WD SSD po 300x napełnieniu przechodzą w tryb tylko do odczytuPalic sie nie pali, kamery nagrywaja obraz na ssd podlaczonego do Routera i dziala to znosnie
Polować na QNAP na procesorze Intela - dla kamer i dockera musisz olać ARM i Realteka - a uwierz mi warto !I polowac ma 453be
Polecam sie na przyszloscmiałem HDMI podpięte przez 3 tygodnie - od moment wejścia Shielda (@Pawliko - dziękuje (L)) nie znam problemów z multimediami
Zainstaluj plexa/emby i zapomnisz co to DLNADlatego troche szkoda doplacac za cos czego nie uzyje
Moj TV po DLNA lyka wszystko i transkodowanie zbedne zupelnie jest mi tez, samo dlna tak samo w sumie, ogladam Filmy z DLNA raz na 2-3tygodnie moze.
Zainstaluj plexa/emby i zapomnisz co to DLNA
Nic sie nie ukryje w sieciBTW: To samo na ryjbooku ?
w00t ? na 99% robiłeś to na CPU a nie enkoderze NVENC (z single pass)fullHD 30fps transkodowalem do 4k 60fps raptem 64h i to na GTX1080
Nie da sie tego na procesorze robic, zajmuje sie tym AI typowo na nVidiina 99% robiłeś to na CPU a nie enkoderze NVENC (z single pass)