Nie brał bym dysków EFAX: Dyski WD z technologią SMR - BackUp AcademyDysk WD Red 4TB WD40EFAX 2 szt
Te dyski mam zamówione
Dysk WD WD40EFZX 3,5" 4TB WD Red™ Plus SATA
Nie brał bym dysków EFAX: Dyski WD z technologią SMR - BackUp AcademyDysk WD Red 4TB WD40EFAX 2 szt
Nie brał bym dysków EFAX: Dyski WD z technologią SMR - BackUp Academy
Polecacie TS-653D ale co w zestawieniu z TS-673A?
Polecacie TS-653D ale co w zestawieniu z TS-673A?
Hej, dokonałeś już wyboru ?
Jeśli nie, to który po otrzymanych wyżej odpowiedziach byś wybrał lub ewentualnie inny którego nie brałeś jeszcze wcześniej pod uwagę ?
673a i Hero.
a czy na TS-473A/TS-673A można uruchomić QVR Pro Client ?
Ma to sens, czy to się zwróci ?673a i Hero
Nie wolisz jednego mocniejszego nasa?
Tak naprawdę TS-473A to nowy model i mało osób może się wypowiedzieć na ten temat. Musisz się określić do czego ma być ten NAS potrzebny? Ja go brałem bo w grę wchodzą VM i kontenery, głównie backup sieci wewnętrznej oraz backup z oddziałów pod względem mocy, rozbudowy i architektury wydawał mi się lepszą opcją niż TS-653D (więcej pamięci oraz dwa sloty na dyski M2 + 2x miejsce na kartę PCIe). Natomiast jak wiele osób pisało to TS-453D/TS-653D jest udaną jednostką i jest wystarczające do większości zastosowań.Ma to sens, czy to się zwróci ?673a i Hero
Jak kolega pisał to koszt około + 1000zł to droga zabawa :/
To raczej sugerujecie TS-473A/TS-673A niż TS-453D/TS-653D ?
A jakie ma atuty plusy TS-453D/TS-653D względem TS-473A/TS-673A
Czy jednak nie ma co się zastanawiać ?
Czytam dużo dobrych opinii na temat TS-453D/TS-653D
pytanie czy TS-473A/TS-673A będzie szybszy i czy jest sens dopłacać.
Taki budżet to max.
A tak na marginesie z ciekawości czy TS-473A/TS-673A udźwignął by sklep internetowy ??
Czy na dysku M2 można postawić system + Virtualki ?TS-653D (więcej pamięci oraz dwa sloty na dyski M2
Dlaczego akurat ten model ? Czy TS-473A + karta graficzna nie będzie lepszym rozwiązaniem ?Do domu wezmę sobie TS-653D wtedy zobaczę jaka różnica.
Czy na dysku M2 można postawić system + Virtualki ?TS-653D (więcej pamięci oraz dwa sloty na dyski M2
Czy to dobry pomysł ?
Mam dylemat jeśli bym kupował to ile zatokowy 4-o czy 6-cio.
Do czego można wykorzystać M2 ?
Gdzie ostatecznie zainstalowałeś system i czy stawiałeś raid dla systemu i virtualek ?
Dlaczego akurat ten model ? Czy TS-473A + karta graficzna nie będzie lepszym rozwiązaniem ?Do domu wezmę sobie TS-653D wtedy zobaczę jaka różnica.