- 5 Kwiecień 2008
- 10 185
- 4 693
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Raczej nie powinieneś mieć plików w complete a w medialibrary.
Ps nie mogło się zrobić więcej miejsca. Pliki w medialibrary to hardlinki więc jeden plik w trzech miejscach zajmuje tylko jeden rozmiar. Jego ostatnia usunięta kopia dopiero zwalnia rozmiar na dysku.
Ps nie mogło się zrobić więcej miejsca. Pliki w medialibrary to hardlinki więc jeden plik w trzech miejscach zajmuje tylko jeden rozmiar. Jego ostatnia usunięta kopia dopiero zwalnia rozmiar na dysku.
Ale pewnie z torrenta nie usunął z opcją skasuj dane i może miał zdublowane. Zgadzam się, że lepiej trzymać w ML, ale kto co woli.
- 5 Kwiecień 2008
- 10 185
- 4 693
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Wczoraj miałem zapytanie czy można wyłączyć labele bo gość stwierdził że i tak nie chce tego używac. Więc tak jak mówisz, jak kto chce 
- 5 Kwiecień 2008
- 10 185
- 4 693
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
wiem ale jestem początkującym w nasach i dopiero się uczę od was.
- 5 Kwiecień 2008
- 10 185
- 4 693
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Ja bym na Twoim miejscu z rtorrentem zaczął od nowa. Wyczyścił wszystko. Zrobił czystkę w Download, Complete ... I na probe pobrał jakiś film - łącze masz przecież szybkie. I zobaczył czy zostanie poprawnie przeniesiony do medialibrary.
Wszystko jasne, tylko musiałbyś sporo czytać co i jak, bo w ten sposób się uczysz. Na forum podajemy gotowe rozwiązania, ale nie wiesz co i skąd się bierze. Tak jak ja męczę o niektóre rzeczy Silasa, a ten ma weekend, to samemu dłubię po omacku w czymś, czego nie znam i się uczę ;]
teraz nie będę miał czasu ale później pomyślę, mi plex starczy.Ja bym na Twoim miejscu z rtorrentem zaczął od nowa. Wyczyścił wszystko. Zrobił czystkę w Download, Complete ... I na probe pobrał jakiś film - łącze masz przecież szybkie. I zobaczył czy zostanie poprawnie przeniesiony do medialibrary.
jak opanuje linuxa to qnap będzie pestką.Wszystko jasne, tylko musiałbyś sporo czytać co i jak, bo w ten sposób się uczysz. Na forum podajemy gotowe rozwiązania, ale nie wiesz co i skąd się bierze. Tak jak ja męczę o niektóre rzeczy Silasa, a ten ma weekend, to samemu dłubię po omacku w czymś, czego nie znam i się uczę ;]