- 6 Luty 2011
- 1 957
- 314
- 265
- Odznaki
- 187
- QNAP
- TS-x53A
- Ethernet
- 802.11ac (Wi-Fi 5)
To najważniejsze co udało się ustalić =].wierze Ci
Dołączam się również do problemów z pobieraniem
Na starej darmowej wersji śmigało wszystko z kosmiczną prędkością, aż zachciało mi się płatnej wersji
Problemy od początku, założenie katalogi i kilkukrotne restarty plus zmiany w konfiguracji nic nie pomogły - nie będę wstawiał zdjęć ponieważ problem nie różni się niczym od tych zgłaszanych wcześniej
Cofanie się do wersji 0.9.6 może oznaczać inne sesje. Trzeba usunąć poprzednie sesje i dodać torrenty na nowo.Właśnie wróciłem do starutkiej wersji 0.9.6-0928 i wszystko zaczęło śmigać. Zaktualizowałem do 0.9.7-A212 i wszystko stoi. Nie łączy się z żadnym sedem. Najnowsza wersja tak samo.
Znowu wywaliłem wszystko i zainstalowałem 0.9.6-0928 i te same torrenty ruszyły z pełną prędkością łącza. Dziwne. Póki co idę spać![]()
Cofanie się do wersji 0.9.6 może oznaczać inne sesje. Trzeba usunąć poprzednie sesje i dodać torrenty na nowo.
Bez podesłania pliku .torrent temat uważam za zamknięty.
To najważniejsze co udało się ustalić =].wierze Ci
Tylko z takich korzystam.I na litość boską... Zacznijcie używać prywatnych trackerów.
Oczywiście, to słuszna uwagaTak, ale![]()
pawurb1978 podesłał torrenty publiczne. Natomiast nie zdziwiłbym się, kiedy odznaczy IP filtering i za chwile zapukają do niego niebiescy. Bo nie bez powodu IPki trafiły na czarną liste.