U
Usunięty użytkownik pigers
Guest
Ja też czekam na stabilną wersję 4.3 <3Na 4.2 bylo ok czekam na aktualizację lub pomoc
Ja też czekam na stabilną wersję 4.3 <3Na 4.2 bylo ok czekam na aktualizację lub pomoc
Ja tez nie mam, ale mam włączoną ochronę połączeń sieciowych. Ban po pięciu próbach w ciągu minutynie mam właczonej blacklisty ani whitelisty
Powiem szczerze że dałeś mi zagadkę jak to mam zrobić. W S z tego co pamiętam wybierałem konsolę i wpisywałem polecenia. Tutaj tak nie ma? Zrobiłem to przez WinSCP.Połącz się z serwerem po FAQ SSH i zainstaluj manualnie:
Bash:cd /share/Public wget http://pool.qnapclub.pl/projects/packages/rtorrent/releases/2016-b1226-0.9.6/rtorrent_0.9.6-1226_x86.qpkg sh rtorrent_0.9.6-1226_x86.qpkg
A próbowałeś nacisnąć Clear?Niestety nadal nie umiem sobie poradzić z pozbyciem się komunikatu:
?Wrzuciłem to i zaczekam na stabilna wersję a do tego czasu zasypie Was pytaniami o Qnapa .
1483198387 W Ignoring ~/.rtorrent.rc.
1483198387 I failed to open listen port
1483198387 C Caught exception: 'Could not open/bind port for listening: Address already in use'.
Prawdę powiedziawszy, przykro że ci auto nie jeździ.auto mi nie jeździMa może ktoś pomysł jak uruchmić Netmgra?
link do apki może ? jak ona jest zainstalowana etc ?