Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
App center - ustawienia (zębatka) -> repozytorium -> wklejasz link z repo qnap clubu. Było kilka razy wałkowane. Jak już będziesz miał to w terminalu
opkg install iftop
jak się zainstaluje to po prostu odpal i patrz co się dzieje - mam na myśli w terminalu
iftop
dzięki, nie dałem rady połączyć konta, skasowałem, boje sie udostępniać danych do mojego konta w qnapcloud, musze to rozwiązać w inny sposób, dziękuję za chęć pomocy
pewnie coś zamieszałem po dodaniu qnapclub wyskoczyła mi do zainstalowania apka "ifttt" a tam już msze podawać dane dostępu do qnapcloud bo pewnie przez nią mogę uruchmoć do podglądu aktywnosci seciowe iftop
@Silas Mariusz tak, trzy wersje które tam są sprawdzałem i stare Optware. @Ice zaraz sprawdzę po twojemu Ps. Nie wiem czy to ma jakiś wpływ, ale mają app netdata, i instalując Entware, netdata się krzaczyła..
To co pisałem wcześniej -
App center - ustawienia (zębatka) -> repozytorium -> wklejasz link z repo qnap clubu. Było kilka razy wałkowane. Jak już będziesz miał to w terminalu
opkg install iftop
jak się zainstaluje to po prostu odpal i patrz co się dzieje - mam na myśli w terminalu
iftop