reboot pomagaBeta 4.3.2.0050
Po aktualizacji nie chce wstać Cloud Backup Sync Beta. Ktoś ma podobnie? Pewnie reboot wystarczy ale akurat NASa reboocić nie mogę, więc pytanko do używających, czy mają podobnie.
No właśnie, Transmission też mi ten soft od QNAPa sprawdzający kompatybilność paczek z 64 bit wyrzucił jako "nie pójdzie". Niedobrze, trzeba czekać na aktualizację paczki albo co...Ja póki co mam problem z transmission i twonky...
via Tapatalapatalak
Cześć. Rozwiązałeś już problem z Transmission na QTS 4.3?? Pytanie czy to problem Beta czy już się go pozbyli...
Ja też czekam na stabilną wersję 4.3 (L)Na 4.2 bylo ok czekam na aktualizację lub pomoc
pewnie było ale nigdzie nie mogę znaleźć - na kiedy planowana jest stabilna wersja 4.3 x86?
jak wyjdzie ... tydzień, dwa ? może miesiąc ? może jutro ?pewnie było ale nigdzie nie mogę znaleźć - na kiedy planowana jest stabilna wersja 4.3 x86?
Wszyscy czekają bo to przełomowa zmiana
jak wyjdzie ... tydzień, dwa ? może miesiąc ? może jutro ?pewnie było ale nigdzie nie mogę znaleźć - na kiedy planowana jest stabilna wersja 4.3 x86?
ooo - popsułem
Czekam z przerażeniem co znowu zj$%^bali. Chyba poczekam sobie ze dwa miesiące od wydania.jak wyjdzie ... tydzień, dwa ? może miesiąc ? może jutro ?pewnie było ale nigdzie nie mogę znaleźć - na kiedy planowana jest stabilna wersja 4.3 x86?
ooo - popsułem![]()
4.3.X testuję sobie i czuć sporą różnicę, ale należy wytrzymać i poczekać na prawdziwie stabilną wersję.
Czy ktoś z beta testerów może sprawdzić, czy w virtualization station jest możliwość blokowania netu dla wybranych wirtualek?badziewiak dla wersji produkcyjnej odczekanie dwóch miesięcy to IMHO zupełne minimum. Ja poczekam na pewno dłużej, bo nie chcę przesiadać się z produkcją na coś co może być tylko i wyłącznie przyczyną kłopotów.
4.3.X testuję sobie i czuć sporą różnicę, ale należy wytrzymać i poczekać na prawdziwie stabilną wersję.
Ja mam zaobserwowałem coś dziwnego po zmianie, wgrałem betę 4.3.2.0050 do TS212P i po tym mam problem z odtwarzaniem muzyki przez zewnętrzny sreamer Yamachy. Do tej pory wszystko działało płynnie ( nic nie zmieniałem w ustawieniach serwera multimediów DLNA ) Urządzenie łaczy i rozpoznaje serwer i bibliotekę multimediów, widzi strukturę katalogów. Ale odtwarzać muzykę mogę tylko sortując po folderze, rzeczywistym ( struktura katalogów na dysku ). Sortując po wykonawcy czy albumie jest problem, widzi wykonawcę, czy album, ale prubując wejść do katalogu wyrzuca komunikat access denied. Co ciekawe przez odtwarzacz media z komputera wszystko działa poprawnie. Próbowałem już restart, odbudowanie multimediów czy indeksowanie i jest to samo. Jak nie rozwiążę problemu to pewnie wrócę do starej wersji, tylko jak to zrobić?
Z góry dzięki za wszelkie rady.
Jacek.
Z góry dzięki za wszelkie rady.
Jacek.
- 6 Luty 2011
- 1 957
- 314
- 265
- Odznaki
- 187
- QNAP
- TS-x53A
- Ethernet
- 802.11ac (Wi-Fi 5)
Ja chyba wrócę do 4.2 i zaczekam na stabilne 4.3 dopiero wtedy będę mógł się bawić. Bo na zień dzisiejszy mam wrażenie że nowe funkcje działają ale stare już przestają.
A działa wam moze nowe repozytorium:
Nie da się z tamtą zainstalować. Może to przez to że przeszło się na nową architekturę?
Za każdym razem jest takie coś:
A działa wam moze nowe repozytorium:
Nie da się z tamtą zainstalować. Może to przez to że przeszło się na nową architekturę?
Za każdym razem jest takie coś: