Witam
Mam pytanko może głupie czy jest możliwość powrotu do starego 4.2 bez utraty danych i uszczerbku na danych ponieważ chciałem przywrócić stary to mnie postraszył że mogę utracić dane a tego bym nie chciał bo w tym dużo rzeczy nie działa.
pozdrawiam
Mam pytanko może głupie czy jest możliwość powrotu do starego 4.2 bez utraty danych i uszczerbku na danych ponieważ chciałem przywrócić stary to mnie postraszył że mogę utracić dane a tego bym nie chciał bo w tym dużo rzeczy nie działa.
pozdrawiam
- 5 Kwiecień 2008
- 10 190
- 4 706
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
U mnie TS-253 Pro nie dziala stabilnie nie daje ste wylączyc zrestartowac niby dziala ale boje sie go zrestartowac drastycznie z prądu.Witajcie,
Zapakowałem 4.3.2 do mojego TS-253 i nie wstałDodam tylko iż wcześniej miałem na nim Betę i działała i nawet bez większego kłopotu wróciłem do 4.2
Urządzenia nie widać oczywiście w sieci, Qfinder też milczy... - jakieś propozycje?![]()
M
mikhnal
Guest
U mnie Kodi 17 beta4 działa bez najmniejszych problemówCzy może ktoś potwierdzić, że na 4.3 działa/nie jest wyłączane Kodi?
Witam, TS-251+ 8GB 2 HDD raid1 - aktualizacja do 4.3 - długo trwała, na końcu napis że robi restart i ... koniec, czekałem długooo (na Qnapie na stałe czerwona lampka się zapaliła). Wyłączyłem, włączyłem i czerwona lampka na stałem, pod Windowsem widzi nasa ale krzyczy, że trzeba zainicjować - wybieram opcje, że bez utraty danych, robi, komunikat powodzenie, ale sytuacja jak na początku. Wyłączyłem Nasa, podpiałem dysk pod kompa i pampers mokry - wszystkie partycje RAW...., no więc mam od tego przecież raida, że jak coś się stanie to mam kopię - podpinam 2 dysk i wszystkie partycje RAW. Poradziłem sobie i dane odzyskałem, ale mając skonfigurowany NAS bety więcej nie załącze
Teraz na czystym dysku postawiłem 4.3 i działa prawie wszystko - nigdzie nie mogłem znaleźć odpowiedzi na jedną rzecz: mam kamerę Logitecha jako monitoring i wszystko działało do tej pory, teraz program USBCam wykrywa kamerę, ale dioda w niej zapali się na chwilę i gaśnie. Oczywiście program do monitoringu teraz już nie nagrywa - czekać na jakiś patch ? ktoś też ma/miał ten problem ?
- 5 Kwiecień 2008
- 10 190
- 4 706
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Przed aktualizacją do nowego systemu pamiętajcie aby koniecznie wyłączyć wszystkie aplikacje w App Center, zrestartować serwer i dopiero wtedy aktualizować z ostatniej wersji 4.2 na 4.3.
witam Panowie jakie jest hasło do linuxa w virtual station bo nie podawałem żadnego a jest i nie można go zmienić ?
pozdrawiam
Opowiedz:
Trzeba wyłączyć maszynę wirtualną i wtedy można zmienić w ustawieniach
pozdrawiam
Opowiedz:
Trzeba wyłączyć maszynę wirtualną i wtedy można zmienić w ustawieniach
jak przy każdej aktualizacji systemu ...Przed aktualizacją do nowego systemu pamiętajcie aby koniecznie wyłączyć wszystkie aplikacje w App Center, zrestartować serwer i dopiero wtedy aktualizować z ostatniej wersji 4.2 na 4.3.
Witam
Mam pytanko odnośnie bety 4.3 jak chce odtwarzać filmy to dużo tytułów pisze że nie odsługiwany format a wcześniej wszystko działało paczkę kodeków mam zainstalowaną mimo to jest lipa.
Pozdrawiam
Mam pytanko odnośnie bety 4.3 jak chce odtwarzać filmy to dużo tytułów pisze że nie odsługiwany format a wcześniej wszystko działało paczkę kodeków mam zainstalowaną mimo to jest lipa.
Pozdrawiam
- 5 Kwiecień 2008
- 10 190
- 4 706
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Warto jakbyś dodał coś więcej... Filmy można odtwarzać po Sambie, w Plexie, Video Station, File Station, w Kodi... itp itd...
- 5 Kwiecień 2008
- 10 190
- 4 706
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Warto jakbyś dodał coś więcej... Filmy można odtwarzać po Sambie, w Plexie, Video Station, File Station, w Kodi... itp itd...
Witam a wiec tak w video station pisze ten format dźwięku nie jest obsługiwany a wcześniej wszystko działało ok dodam że jest to plik avi.
pozdrawiam